Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Monday, 26 September 2011

Tutti Frutti Kajang 50% off on 1st Oct...jom serbu!!

As Salam..

Hhmm..sape x kenal ngan Tutti Frutti..penggemar froyo tentunya mmg dah buat mcm umah kedua kan..froyo tu 'frozen yogurt' eh..bukan yoyo atau pon poyo..hehhehe..
Sblm menulis entry nih..dah selamat 1 bekas hijau (medium) red velvet ngan vanilla dlm perut..mmg marvelous youuu!! TQ Big Boss sbb sudi drive mlm2 buta semata2 nak lepaskan gian mamabetty pd froyo nih..ngeee...

Oh yea..ada satu new FT outlet baru bukak kat Kajang..aku la antara manusia yg gembira ngan berita nie..seblm ni kalau gian TF...sama ada ke Bangi atau pon ke Wangsa Walk..walaupon ada satu kat BTHO tp aku tak tau mana lokasi..so berita ini ku sambut dgn senyuman yg sampai ke telinga...ahahahha..

Aku dpt tau pasal outlet ni mll FB SV aku..Dr. Hasnah..outlet ni ownernya mak kepada kawannya..tak kisahlah..tp bila mengenangkan pengusahanya Melayu..aku tumbang bangga dan gembira..
Oleh kerana outlet baru..mesti ada grand opening kan..so official launchnya akan diadakan pada 1 Okt ni..ye..ye.. 01.10.2011..dtg ramai2 tau..serbu jgn x serbu..sbb.........ada diskaun weh..50% off..SEPARUH HARGA, kalau selama ni aku mkn nak dekat 30 hengget satu bekas tu...this time dpt rm15..boleh beli 2 bekas weh..woohoooo!!! 
Kalau dah separuh harga,,wajib arr beli dlm biggest container kan..ahhahahah... tabur segala2 toppings esp kacang2 dan M&M..waaa..memikirkan nye aje dah rasa nak senyum sampai ke lutut... Ni add outlet baru tuh:
Venue: TF Kajang, Sentosa Avenue (behind Kajang Hospital)
Date : 1st October 2011
Time: 10.30am-12.30 midnight.
Kalau hari biasa..Tutti Frutti Kajang is open for business from 12.00pm to 12.00am everyday..so masa official launch tu bukak awal sikit..bleh lepak lama sikit..kata half price...kan...owhhh..jahanam dietku...(ele..dietla sgt...hhehehhe)
Kalau x sure lokasi..nah..tgk map ni..study dulu sblm dtg..kang sesat plak..tak pasal2 missed 50% off tu..sharing is caring kan..

Satu lagi...TF Kajang ada promo utk those in uniform..abg2 polis..akak2 nurse..para2 doktor..bomba etc..sape2 yg keje ada uniform leh la dtg basahkan tekak dgn froyo at 10% diskaun..dari sekarang sampai ujung bulan ni..30 Sept..sempat lagi nih..  Hhm...napela cikgu2 xdok uniform..err..kalau dtg pakai baju kurung batik rasmi sekolah boleh tak?? err..kalau lab coat..aci x??

Menarik kan?? Mmgla setiap outlet ada mende nih..tp ntah kenapa..stp kali nampak mesti excited..mcm mau scoop semua..kan...

Baguskan...

Sesuai juga utk org diet..yeay...!!! kalau rindu ais krim..jgn susah hati..kita pekena froyo ya!! tapiiii...jgnla bubuh topping candies chocolate syrup bagai..sedang2 aja..kalau tak mmg ke laut la diet ko..ngeee...

Gentle Reminder
10% off for students Monday to Friday !!! Enjoy your favourite froyo !!! Please show your student ID before u pay,ok! :) Time ni la rasa syg giler ngan kad UKM aku tuh..hahhaha..
Ladies Day every Tuesday at Tutti Frutti Kajang ! Enjoy 15% off ! Come,treat your girlfriends,mom, MIL,aunties,nieces,daughters with the most nutritious and delicious frozen yoghurt TODAY! Ini untungnya jd gugurl...tgk wayang pon ada ladies day..TF pon ada ladies day...suka youuu......



2 comments:

  1. hohh 50% diskaun?? uwaaaa ruginya sy jauh....

    ReplyDelete
  2. waa..waaa..tenkiu2 sbb info...wajib inform adik yg kt ukm nun

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers