Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Wednesday, 11 July 2012

Cat Tree Murah!! Grab Cepat!!

As Salam...

 Berkumpul semua kaum kerabat cat lover ku..ada berita gumbira nak share!! (menaip dlm keadaan excited lagi bersemangat) 
Sila beri perhatian semuanya ya!!

KITA BOLEH BELI CAT TREE MURAH!!
 YA!! MURAH!!

Kalau cat tree besar selalu kosnya mesti RM700 ke atas kan..pastu tgk gak apa design..ada buaian ke hape..ada lobang kotak ke kan..yg ni lain..harga KURANG DARI RM600!! 
Percaya lah..ini cerita benar!!

Ada 2 design tau..tp dua2 mmg besar...
BESAR I TELL YOU!!


Nih ha...ko tgk harga tu..so far xde yg leh celen harga best mcm nie...suka!! sumpah suka!! Ada 4 pilihan kaler..pilih la mana berkenan...kalau tgk depan2..Black & White tu cantik katanya...tp aku ttp setia dgn kaler ala2 PINK..hekhek
Aku dah order hokey..cuma tinggal nak pick up jer..aku nye kaler HOT RED mcm dlm gambar...jeles tak?? jeles tak?? 
Pengsan ler anak2 aku kalau tengok..nak wat camner..dah mama nye GILER PINK..pasrah je la..


Ni pattern lain sikit..pilihan kaler ada 2 tu..cream cerah sikit..coffee gelap sikit..pilih jgn x pilih!!

Utk sbrg pertanyaan lain..nak pick up mana..kos post ke hape..sila berhubung dengan SCRATCH/KTAJ ye.
Email ler depa at ktaj0311@gmail.com..
Nak tanya kat FB depa (Kucing Terbiar Anjing Jalanan) pon buleh juga....
Order cepat yea..stok terhad..kalau lambat..ko tgk gambar cat tree je la jawabnya...

P/S: Tak sabar nak pasang cat tree I yg sexy itew...huahuahua...




4 comments:

  1. nomi ngan bebi pun dok tunggu cat tree dia yg kaler ape dah, mummy pun dh lupa...

    ReplyDelete
  2. mmg tepat pilihan mamaBetty ituh! pink kaler ai loike ;)

    jejebon kite panjat lambutan tree sajek hehe..

    ReplyDelete
  3. warna pink kat atas tu leh diskaun lagi tak? :) ,,, leh ambik kat area mana? saya duk kl

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers