Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Tuesday, 23 December 2014

Teh & tasya tunang + Mini Sejadah murah2

As salam...

Satu lg entry peram tempoyak..

Bulan 11 lepas..sorg lagi adik big bos selamat bertunang..thn depa lansungnya...alhamdulillah..dengan bakal biras yg ni pon dah boleh kamceng..so aku mmg suka sgt2 la :)

Tahniah ler teh ngan tasya...mudah2an lancar semua persediaan utk majlis bulan mac nanti...nampak pic kat bawah tu...haaa...itu la biras2 ku semua...ada sorg xde dlm pic sbb x ikut..semua senget2 belaka..hahahahah...yg tudung biru tu pun majlisnya tahun depan..bulan mei..nampak gaya bengkok kepenatan lerr..ada 2 majlis kawin dlm tahun yg sama..selang 2 bulan jek tuh...haaaa...memikirkannya pon dah penat..kehehe...

Abis je kenduri tunang tu...kelam kabut pulak..siapkan door gift, utk kenduri akikah anak buah aku dan kazen big boss...gigih la melipat2 mini sejadah ni2...bukan calang2 lipat..kene lipat bentuk kipas..nangisss....so..aku import ler bakal biras ai untutk memeriahkan sesi lipat2 sejadah ni...tgk..tgk..kitaorg boleh kamceng tauu..

Yg ni utk akikah si baby hanis, dahhh...ko jgn ngada2 nak kipas lipas bagai..mama lipatkan comel2 mcm bantal ni udah yea sayang..

Ni la baby hanis di apit abah ngan mummy nyer...masa kenduri akikah dia..ada birthday party jugak...besar dah anak mama nih...dah setahun  dia...tiba2 kang dah anak dara..ehh..pastu tiba2 dah nak kawen...awww...i feel so old lah!!

Mini sejadah ni dpt murah jugak..pt harga rm2.50 sekeping...tempat lain paling murah rm3..ok la kan...utk kenduri kawin paham2 je la..bukan nak beli sekeping dua..nak beli beratus kadang2 beribu keping...ikut bape banyak jemputan kita kan...sape nak beli boleh la bgtau, nanti aku bg contact number hoccay...org ni boleh pos laju atau courier kalau order...lokasi di kundang..kebetulannya aku dekat ngan kundang, so aku pi pick up aje..jimat duit pos...




2 comments:

  1. salam..macam mana nk dapatkan contact number untuk sejadah mini tu? terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh contact sakinah di no 017 2635179..harap2 membantu ya..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers