Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Thursday, 30 August 2012

Cekodok..cokodok..tp bukan kodok hokeh..

As Salam...

Motif post ni..???
Aku dah kempunan nak mkn cekodok nie..alahai..rindunya...
Tak sempat2 nak buat, walaupun nak buat tu xde la susah mana tp..mmg x sempat..disyakki tepung juga dah abis..x sempat sopping barang dapur lagi sejak balik raya hari tuh..

Ni gambar sebelum2 raya..alahai..bancuhan cekodok je pon..mcm biasa, tepung, garam, air, telur..kehehehhe..mudah kan..ada org suka buh serbuk penaik la hape..suka hati ko ler..
Yg pntg dlm bancuhan ni ada
Carrot disagat
Butir jagung
Bawang
Udang
Crabstick dipotong2 (kadang2 guna fishball atau kedua2nya sekali..tamak haloba betul...hehehe)

Haaa....terliur..walaupun cekodok ni x berapa nak bulat n montel2 mcm mama selalu buat..yg penting, rasa x lari!! Sedap!! Dpt plak mkn time panas2 dengan air teh ke hape sesambil tgk drama korea..mmg terangkat weh...

P/S: Mesti buat dlm minggu ni juga...segera!!


Tuesday, 28 August 2012

Willow carik mama baru...tolong la dia..

As Salam..

Hola!! Hari ni..Mada hapdet pulak..mama busy katanyer..so kami adik beradik kene rotate hapdet...
Task hari ni..Mada disuruh hapdet pasal kakak Willow...kakak Willow tgh carik mama baru..sian dia xde mama.. tolong la dia..
Tapi...sape kakak Willow?? Lawyer?? Doctor?? Majistret?? jeng..jeng..jeng...

:
:
:
:
:
:
:
:
 Cantik tak?? cantik tak? Macam Mada kan..kan..Ni la kakak Willow..
Apa??? Mcm kain buruk??!! Hoiiiii..hoiiii...hoiii....take note sikit yea..ni Mada nak kasi ilmu nih...kalau kaler campur2 mcm ni namanya tortoiseshell, maknanya kami ni bulu pattern tortoiseshell..ngeee... :)
Adakah bila dah besar Mada akan cun melecun mcm nie?? Oohoiii....x sabar nak besar hokeh..x sabar nak pakai lipstik!! Ngehngehngeh...
Hhhmm...tp Mada kecik lagi...kakak Willow dah besar...hhmm..kalau x silap..aunty Megaa yg foster kakak Willow...so dah snip dah..tp yg snip dia tu rescuer dia kot...


Selain comel, manja, baik, anggun dan bergaya mcm Mada..kak Willow ni bulu panjang tau..tgk ekor dia..cantik nya...hhmm..ekor Mada bulu sikit jer...sbb Mada bulu pendek (DSH).. Pastu..hhmm..kakak Willow padai buat akrobatik, yoga dan gymnastic..tgk gambar tu..dia angkat kaki tegak 90 darjah hokeh...fuyoooo!!! Ko ader??

Kalau nak tgk gambar kakak Willow yg lain2..bleh click link kat bawah ni:


Kalau nak tanya2 pasal kakak Willow, nak meminang kak Willow ke hape..bleh la contact aunty Megaa..ni link FB dia..click sini..

 Mama tu kan..td dah tergedik2 tgk kakak Willow..tp Mada tegas..Mada ckp dgn mama, dlm rumah ni cuma ada sekor je tortoiseshell iaitu MADA.. A.M.A.D.A....AMADA..hehhehehe...
Ok ya...tolong pass kan berita pasal kakak Willow utk Mada ya...ingat..kita carik mama baik utk kak Willow okeh..

Oh ya..ada bbrp kucing kecik lain yg carik mama baru jugak..kesian..skrg mummy Shah jaga..nanti Mada hapdet pasal diaorg plak...
tengkiu..tata..titi..tutu...
Krohh..Kroohh...Krohhh...


P/S: Mudah2an Willow segera dpt adopter..terpanggil utk suruh Mada hapdet blog sbb Willow ni sebijik mcm dia..kan??



Monday, 27 August 2012

Dah Ready Ke Amada??

As Salam..
Seperti yg dirancangkan...Amada bakal kene neuter dlm masa terdekat ni..mmg plannya lepas raya....tgh tunggu greenlight dari Scratch utk tarikhnya..patutnya smlm tp x sempatla..sbb nk balik umah mama..mama baru balik dari Spore..rindu!
Dah bgtau dah dgn yg empunya diri...ntah dia paham ke idak..kihihihihihi...

Amada syg...dgr ni mama nak ckp...Mada dah nak kene snip tau...snip tu mcm cunat..sakit sikit jer....so lepas ni Mada xleh pregnant...terpregnant atau dipregnantkan oleh sape2 pon..
Err...apa la mama cerita pasal pregnant..Mada ni kan kecik lagi, boipren pon xde tau.....gadis suci hokeh...ngeeee...*blushing*

Ma...nanti vet koyakkan perut Mada ker?? takutnya!!
X la..!!! dia toreh sikit..kluarkan apa2 yg patut...jgn risau..mama jaga Mada ok..nanti Mada mama letak dlm cage utk seminggu..so xde sape2 akan kacau Mada masa healing process tu ya..

Huh!!! Kene cage?? Lagi la Mada suka!! Tak nak!! Tak nak!! Nanti Mada lari!! Xnak cunat!! Kensel!!

Kalau x cunat..nanti Mada pregnant, masa beranak plak perut Mada terburai..koyak rabak..terkeluar semua isi2 perut..pastu berdarah2..sakit sangat..pastu..kan...abis sume..pastu...pot..pet..pot..pet.. *mama buat2 cerita seram*
Gullp!! Errrr....takutnya..oklah...Mada duduk cage..tapi seminggu je tau!! Huhuhuhuuhu...

P/S: Mudah2an semuanya selamat...


Saturday, 25 August 2012

Kenapa Mesti Hello Kitty?!

As Salam...

Haii...hari ni..Ako hapdet blog mama...mama busy..tengok tv...citer Lawak ke der..mengekek2 gelak...mama tu mmg hantu tv...

Ako tension tau..mama bagi Ako baju raya...hhhmmm...mmg la best dpt baju raya tp kan...tp......baju nie...hhmmm..ada gambar Hello Kitty la!! siap bling2 lagi...pekejadah...Ako kan boboy..Ako bukan gigirl la!!! Mencik!! Huhuhuhuuhuhu...

Akooo...tak sangka ko minat Hello Kitty..berjiwa tulus mulus ke ko nih? kihihihihihiihi...
Ppffttt!!! Ko nak kene lempang ke Chachi??!!!

Ehhh...baju abg Ako cantikla!! ada bling2..i loikee!!!
Diam ko Amada!! Aku ketis ko nanti...!

Ala...apa marah2...kalau x suka bg Mada je la...Mada suka...2nd hand pon xpe...

Sudah Mada..sudah!! 
Huh! Abg Ako kudukut la..taik idung masin!

Hey Rozy...ko pon kene pakai baju eh?
Ya...tp x lama..sbb aku pandai bukak sendiri..hehehe..ko tolong cover aku kejap..badan ko kan besar..aku nak bukak baju nih..

Hhmm...mula2 masukkan tangan kat sini..kluarkan kepala kat sini...hhmm..pastu tarik ke tepi sikit bahagian nie...pot..pet...pot..pet...

Tada...!!! berjaya!! victory!! Mama!! Rozy tak nak la baju nih..Rozy suka au naturel..Hekhekhek...

Sape nak tolong Ako bukak baju gadis2 ni...peliss....peliss..sob..sob..sob..

P/S: Semua baju2 tu sebenarnya baju Betty..kak mok tu kan mokmok..udahnya adik2 dia yg lain x muat nak pakai baju tinggalan dia..sbb besar sgt..bila Ako dtg..Ako muat pulak...so turun ke Ako la..tu la pasal ada Hello Kitty bling2..hihiihihih...pasrah je la ye Ako...


Friday, 24 August 2012

Monolog hari raya yg x brape nak raya...

As Salam
Jumaat, 24 Ogos 2012
Ramai org masih cuti..aku sudah start keje...hohohohooho...
Disyakki bos xde bbrp hari dlm minggu depan...suka!! Tapi hari ni dia dtg kejap..menyampaikan amanat2 pd anak buah dia yg senget2 nie...hohohooh..
Btw, tq utk duit raya nya ya boss!! v($_$)v  *Kcing..kcing...*
Kawan aku pon nampak gaya halfday hari ni, anaknya chicken pop..alahai siannya Iman...cepat baik ya Iman...jgn digaru2 luka nya tuh, nanti berparut nak ooiii....

Balik dari kampung hari Rabu lepas, x kuasa eh nak lama2 kat sana..kesian kat anak2 bulus..
Hal2 penting mcm kenduri etc sume dah settle, dok sana pon xde buat apa, baik aku balik KL..bleh jugak aku merambu ka dating ka dgn Big Boss tuh.. lagi seronok..raya pon sempat aku pi jejak Jusco Ipoh tu...beraya di Jusco..punye la xde perasaan aku nak beraya thn nie..hati mati...

Lagipun biras peberet aku sorang je balik, sorg lagi raya KL sbb masih dlm cuti bersalin..arrgghhh..xdok geng, mujur makcik2 yg sporting balik kali ni..kalau x, lagi mati kutu..
Diam x diam, satu novel dengan satu drama korea full episode selamat aku settlekan dlm masa bbrp hari dok kampung..sila la bayangkan betapa bosannya aku..
Nak layan tv?? jauh skali...raya thn ni cerita tv x brape best la...hhmmm...

Sangat merindukan masakan yg biasa dimakan dipagi raya, sambal goreng, kuah lodeh, lontong ketupat, sambal udang/sotong, kari ayam, serunding..ni la jugak sbb aku x brape nak feel raya..aku ni selera selatan...lemang n rendang aku mmg x brape jalan...sedih ko pagi raya masa tuh..sadis kate ko!!

Yg empunya kampung tentula rasa best kan..hhhmmm...whatever...
Balik2 aktivitinya..main mercun...bukan budak kecik, dah title bapak budak pon sama jer..sejak 2 thn lepas, ad je sepupu yg luka tgn la hape dek mercun..tp sama jer..mercun ttp ada..nak tunggu sampai ada yg putus jari, buta mata tak pon dpt kecacatan kekal ke baru nak berhenti?? Bising toksah citer...bingit telinga!!

Terima kasihla pada Shah n cik Matt yg sudi singgah umah kampung tu masa raya pertama, jumpa jugakla kami dengan org...kalau x..mcm biasa, terperuk saje kat rumah tu...
Apa la nasib raya thn nie..boring serba serbi..apa guna baju baru, tab baru, dan apa2la yg baru...kalau hati ni x berapa nak baru..


P/S: Looking forward utk mama & abah balik dari Spore Sabtu ni..wajah yg ku rindu...



Friday, 17 August 2012

Monolog sebelum raya yg penuh emosi kononnya..

As Salam....

Hari ni last day kita bekerja..ada yg dah mula bercuti sejak semalam...ofis mmg lengang..kat floor aku nih pon bbrp bilik je ada org ...lain sume sudah kunci..gelap gelita...tambahan hari ni dpt hlfday..sume balik 12.15...aku lewat sikit..tunggu Big Boss fetch lepas sembahyang Jumaat..

Kami balik kampung pada hari raya pertama..ye..ko tak salah baca.....HARI RAYA PERTAMA..haa..jgn nak komplen2...aku dah nak balik dah bagus..ikut hati yg sedang x brape best nie..aku rela raya kat KL..raya depan tv..raya dengan kucing2..tapi apa nak buat..anggap saje xde rezeki nak raya di Spore dgn family di sana tahun ni...dah lama sgt x jumpa family di sana..tambahan bibik ie makcik aku turun dari US..bukan nya tiap2 tahun dia balik Spore...hhhmm... sedihla!!

Bila dah decide nak balik kampung, kepala pening, apa nak bawak balik, thn ni biras merangkap hakak partner in crime aku di dapur cuti bersalin...ala..lagi buntu..slalunye..kautim dengan dia juadah apa nak masak..this year aku lone ranger ah....buat je apa yg ku mampu..Sempat la jumpa hakak aku tuh smlm kat umah mak...comel baby girl dia..suka!! tp nak pegang takut la..baby kan..aku xde experience..pegang kucing bolehla..

Adik2 ipar sudah sound nak laksa..eh...eh..eh...menu tahunan hoccay..baiklah!! laksa it is...
Tapi laksa jer?? malas la nak masak lauk pauk thn nie..thn lepas siap bawak nasik lemak, sambal sotong, ayam masak madu, laksa etc..thn nie..hhmmm...selain laksa..bawak spaghetti je la...kot2 ada yg nak gelak2..almaklum..raya x sesuai mkn spaghetti katanya..hhmmm..sudah..nak mkn..makan..x nak mkn..DIAM!! Nak buat spaghetti biasa2 jer..meatball atau chicken drummet?? ada yg reply bubuh daging cincang..mengekek aku gelak..mmg la ada daging cincang ngan cendawan tu..sebagai tambahan maksud aku..xkan nak bogel2 mcm tu jer kan...x seksi ler spaghetti I youuuu..hekhek..

Baru berFB dgn sepupu di Spore..hati dah x boleh tahan..sedih sgt..pagi td masa call mama di railway pon mcm dah nak nangis..aku nak balik Spore la..hampeh!! hampeh!! nanti sambung lagi..emosi x brape stabil skrg nie..

P/S: Xde beza...


Tuesday, 14 August 2012

Sape ikut balik kampung?

As Salam...

 Heyyy..dgr nih...raya thn ni..mama kata kita semua x ikut..kita dok umah..jaga umah..hhmmm..melepasla nak main kat kebun sebelah...

 Apa plak??!! Chachi ikut mama balik kampung la mcm thn lepas..Chachi kan anak manja mama..best tau..leh jalan2 atas pasir..leh mintak pakcu ikan masa dia tgh bakar ikan..leh main sorok2 kat kebun sebelah..Tinggal la korg kerepot kat umah ni haa...daaaaa.....

 Ko kene terima hakikat Chachi..kita mmg kene jaga umah..kalau mama nak bawak pun..dia bawak mereka2 yg kategori pemanjat tegar...mereka2 pernah robohkan railing langsir jer...sbb mama x caya nak tinggal diaorg yg jahat tu kat umah...Ko tu tdo bongkang memanjang..mmg waljibalghunnah..kompom kene tinggal...

 Hoh!!! Hohh!! Robohkan railing langsir...Err..seingat aku..aku jer pernah robohkan railing langsir bbrp kali...Aku ker insan bertuah dpt ikut balik kampung iteww...Homaiii!! Akukah??!!! Akukah??!!!
Cerita Rozy panjat2..click sini..

~~ Rozy balik kampung...Ho..ho..ho..balik kampung...hati girang....bye2 la korg....lalalalla~~~
MAMA!! CHACHI NAK IKUT LA!!!BAWAK LA CHACHI SEKALI!!

P/S: Masih timbang2.. sape yg tinggal..sape yg ikut..atau bawak semua..atau tinggal semua..haishh...


Friday, 10 August 2012

Kembar lain mak lain bapak...

As Salam..

Hekhekhek..hari ni..turn Bokashi hapdet blog..mama busy..dia pi buat facial hari nie..cehh...nak buat muka raya ler tuh!!
Mama selalu ckp...ada byk anak2 kawan mama muka mcm Chachi...What de fish!! Chachi ni hensem tau..mana ada yg sama....mana boleh...
So..mama bg assignment pd Cachi..dia suh Cachi compile gambar2 anak kwn mama yg muka mcm Cachi..hmmmm....

 Mula2......terpikir la..ada ke yg rupa mcm Cachi ni...bukan ke Chachi ni one in a million...bukan ke?? Hhhmm...

 Pastu..mama tunjuk gambar ni..Cachi kompius..bila plak Chachi amik gambar mcm ni??
Rupanya..ni Choki..anak mama Rahmah..Choki..tak sangka muka ko mcm aku...sedare ke kita??

 Pastu..mama tunjuk gambar ni plak..
Hhhmm..ni mesti gambar masa Chachi kecik2..time kanak2 ribena..tapi mama kata bukan...ini gambar Lion..anak mama Sharz...eh..eh..eh..biar betik!!
Lion..ko ni long lost brother aku ker??

 Yg ni?? Ini pon BUKAN CHACHI!! Konpius la!! ini Tiger..anak mama Al & El...hohohoho...Tiger..ko ni mcm fotostat copy Chachi tau..huhuhuhu...

 Yg kat atas ni..ni Chachi kah?
 Bukan!! Ni pon BUKAN CHACHI..ni satu lagi gambar Tiger..

 Aha!! Ni kompom Chachi..sbb Chachi suka tdo style mcm ni..tapiiiiiiiiii..bukan jugak!! 
Ni Tito..anak mama Ain..abg si baby Ammar..

 Ehem..ehem..yg ni baru Chachi..percayalah..ini mmg Chachi... hikhik

 Yg ni??? haa..yg ni mmg sgt kompius...yg atas tu Chachi la...yg bawah tu Choki..ni gambar mama cilok dari blog mama si Choki..hehehehhe...

Yg ni kompom Chachi...sbb tu ha..ada gambar budak rentung tu ha..si Amada...hehehe...

Kesimpulannya..ada byk kucing yg muka mcm Chachi...hakikatnya..Chachi sekor je anak mamabetty..ngeee...



Thursday, 9 August 2012

Skandal baru I...En Ako Montalban..

As Salam...
Hari ni..nak kenalkan satu pakwe baru..ala2 skandal la..hikhik..

Namanya manja2 dia Ako..
Nama penuh ialah En. Ako Montalban...bukannya dari negeri org putih walaupun dia ni agak cerah....bukan kacukan mana2 pon...
Dia ni..hensem bergaya...mukanya bulat...matanya redup aje..bermisai nipis..badannya tegap...kuat..peramah dan x sombong..
Mmg ciri2 boipren idaman wanita seantero alam... 
Nak tgk??

|
|
|
|
|
|
|
|
v

Ni ha..Ako Montalban..hensem tak?? hensem tak?? 
Tergoda I dgn panahan cinta mamat bermata kuyu nih..awww....

Ako ni..asalnya aku tolong jaga kejap..sbb mummynye pi outstation Spore...udahnya x amik2..aku pon malas x antar2...
Lama2...hhmmm...berskandal la...
I lap you....
U lap me.....
Hard to forget you..
So pls stay here with me....
Hambek..pantun org putih..ko ado??? hahahhaha!!

Gambar ni masa mkn wetfud..kadang2 buat 2 bekas..kadang2 satu bekas...mkn ala2 nasik ambeng dlm dulang...hehehehhe
Syarat dok umah nie..semua kene share..xde hak2 peribadi bagai..itu cuma special utk kak mok Betty jer, itu pon sbb dia senior citizen..sejak kak mok xde..semua pakat2 share..

Ako ni baik..bukan kaki gaduh..so dia senang get along dgn yg lain2...dgn kitten (Amada) pon boleh dia gurau2, tolong babysit lagi....
Dgn pretty woman (Rozy tiger) & pretty girl (Ms Missy) dia x usik pon...
Dgn fatboy (Bokashi) pon dia xde nak hissing atau bermusuh2...
Awal2 je aku cage dia..pas 2-3 hari..lepaskan aje dia roaming dlm umah...tgk ni...boleh mkn sepinggan dgn budak lain kat sini..bagus kan..suka!!

Cuma satu jer mamat nie...sensitip yg amat!!
Berjiwa tulus mulus...ada hati dalam taman gitu...
Masa dlm gambar tu..aku marah dia sbb panjat2 n sauk2 pinggan masa aku makan nasik depan tv..hhmmm..terus membawa diri pandang dinding dlm setengah jam....
Kalau aku bubuh ubat pon dia merajuk...
Apakah??!! Apakah??!!



Monday, 6 August 2012

Ms. Amada..Lee Chong Wei..Kek Lapis Cadbury

As Salam..

Haiii...hari ni..Mada hapdet blog mama..mama bz...bz la sangat kan..dia sibuk tgk drama Korea dia...haisshhh...dia juga agak emosi..sbb aunty Ecah telah menunjukkan dia kek lapis Cadbury...dia sudah tensi..sbb mama Mada ni mmg giler cekelat...camner nak kurus!! Mmg nak kene report dgn hakak Jilian tau mama nih!! huhuhu..

 Haaa..ni la kek lapis Cadbury kegilaan mama tuh...dia mmg lapis cekelat ..mmg high calorie...Mada x suka..sbb mada jaga badan..hikhik..

 Ada 2 saiz..kalau saiz besar mcm sebijik kek..RM160..kalau saiz kecik ala2 cheesecake tu..RM60...sape yg giler cekelat Cadbury mcm mama Mada nie bleh la order dgn kawan mama tu..nama dia Aunty Ecah aka Cah Cantik..pi order kat FB dia eh..(click sini utk kek lapis Cadbury)
 
Pastu smlm..final badminton kat Olympic..Lin Dan vs. LCW...hoh!! sangat mendebarkan...sepanjang game..mcm ni la Mada duduk..Mada duduk dalam beg peberet Mada nih..

Bila dah abis game..LCW kalah..dapat silver medal jer..jadikla...mcm ni jugak Mada duduk..sbb sedih...harap2 mama x nampak Mada duduk sini..kalau x nanti kene halau keluar..sbb Mada kadang2 suka tencing dlm beg..hehehhehe...

 LCW x dpt menyembunyi rasa kecewa dan sedih atas kegagalannya..dia rasa down sbb mcm dah kecewakan rakyat Malaysia yg bersungguh nak bawak balik gold medal..

Time ni pon sedih...siap nanes2 lagik...xpe la pakcik LCW..dah buat yg terbaik..kalau 2 point ajer..xde la malu sgt..mmg bagi fight habis2an..

P/S: Mada ni dah ada org tanya2 mcm ura2 nak adopt..tp masih xde kata putus..


Sunday, 5 August 2012

Sudah ada dawai..sudah boleh skodeng..

As Salam..
Nak update gak..walau sudah sedikit basi..x update awal..sbb emosi tengah berkecamuk masa tuh..

Atas desakan dan testimonial kawan2 (testi la sangatttt...)..kitaorg decide nak pasang gak dawai kat pintu umah..motif?? 
Bila bukak pintu..xde la budak2 yg berdesup mengescape kan diri...angin leh masuk..depa pon boleh relax2 tgk pemandangan luar..mula2 Big Boss hesitate..huduh katanya..tp...hhmmm...lepas pi umah cikgu Fara kat PD..umah Fad & Rina..pastu...pas acixkurung ie Mawar tunjuk betapa gumbiranya furkids dia..dia pon terus kata OK...aku??? wajibla melompat kegembiraan...

Instead of pasang kat pintu..kami pasang kat sliding...sliding 3 pintu..jenuhla jugak nak pasang..apsal x pasang kat pintu..hmm..kami ni spesis jarang pakai pintu...kami kluar masuk ikut tingkap sliding..

Tgh2 sibuk tu...si Rozy merangkap awek R&D cum QC dtg buat spotcheck..sbb dia ni yg paling suka mengescape kan diri..bolos sokmo!! So byk la loop hole yg dia point out..mana2 tempat yg dia mcm nak korek2...nak selinap..kami ketatkan ..huhuhuhuuh...

Dawai pasang sampai atas...sbb baby Amada tu kenit lagi..disyakki dia akan main panjat2 sampai atas..yg lelain tu..sbb dah standard guni..aku x agak depa larat nak panjat...

Bokashi sedang memandang luar..dia suka kot...ntah..

Sekor2 dtg nak tgk tempat lepak baru depa nih..kadang2 sampai tetido2 depan pintu..suka ler teww...

Mail Lambung dlm kenangan...skrg dia dah x balik2 lagi...hidup ke..mati ke..xde siapa yg tau..nak kata dia beronggeng dgn girlfren..x mungkin..dia dah neuter, dah vaccine..mmg dia dah x layan lg aktiviti2 mlm..apatah lagi nak bergulpren...apa2 pun..mudah2an kamu selamat...kalau kamu sudah cross Rainbow Bridge..mama redha...

P/S: Bagusnya jaring ni..anak2 enjoy pemandangan luar...aku enjoy angin bleh masuk dlm umah..dulu susah nak bukak pintu..
Yg x bestnya...ada masa2..tudung/baju tersangkut kat dawai tu masa kluar/masuk..esp kalau tgh kelam kabut sbb dah lambat...haishhh...jahanam baju..dpt plak kain yg agak2 fragile...hhmm....jahanam....


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers