Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Monday, 27 August 2012

Dah Ready Ke Amada??

As Salam..
Seperti yg dirancangkan...Amada bakal kene neuter dlm masa terdekat ni..mmg plannya lepas raya....tgh tunggu greenlight dari Scratch utk tarikhnya..patutnya smlm tp x sempatla..sbb nk balik umah mama..mama baru balik dari Spore..rindu!
Dah bgtau dah dgn yg empunya diri...ntah dia paham ke idak..kihihihihihi...

Amada syg...dgr ni mama nak ckp...Mada dah nak kene snip tau...snip tu mcm cunat..sakit sikit jer....so lepas ni Mada xleh pregnant...terpregnant atau dipregnantkan oleh sape2 pon..
Err...apa la mama cerita pasal pregnant..Mada ni kan kecik lagi, boipren pon xde tau.....gadis suci hokeh...ngeeee...*blushing*

Ma...nanti vet koyakkan perut Mada ker?? takutnya!!
X la..!!! dia toreh sikit..kluarkan apa2 yg patut...jgn risau..mama jaga Mada ok..nanti Mada mama letak dlm cage utk seminggu..so xde sape2 akan kacau Mada masa healing process tu ya..

Huh!!! Kene cage?? Lagi la Mada suka!! Tak nak!! Tak nak!! Nanti Mada lari!! Xnak cunat!! Kensel!!

Kalau x cunat..nanti Mada pregnant, masa beranak plak perut Mada terburai..koyak rabak..terkeluar semua isi2 perut..pastu berdarah2..sakit sangat..pastu..kan...abis sume..pastu...pot..pet..pot..pet.. *mama buat2 cerita seram*
Gullp!! Errrr....takutnya..oklah...Mada duduk cage..tapi seminggu je tau!! Huhuhuhuuhu...

P/S: Mudah2an semuanya selamat...


2 comments:

  1. macam2 lah kamu Mada, mana boleh tak sunat, nanti dapat HIV ! selamat bercunat Mada. Kalau Brown masih ada, dia pun akan kena sunat bulan 10 nanti .. huhuu, tapi sayang. dia dah pergi dulu

    ReplyDelete
  2. hahaha menjadik crita hikayat tokok tambah mama.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers