Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 10 August 2012

Kembar lain mak lain bapak...

As Salam..

Hekhekhek..hari ni..turn Bokashi hapdet blog..mama busy..dia pi buat facial hari nie..cehh...nak buat muka raya ler tuh!!
Mama selalu ckp...ada byk anak2 kawan mama muka mcm Chachi...What de fish!! Chachi ni hensem tau..mana ada yg sama....mana boleh...
So..mama bg assignment pd Cachi..dia suh Cachi compile gambar2 anak kwn mama yg muka mcm Cachi..hmmmm....

 Mula2......terpikir la..ada ke yg rupa mcm Cachi ni...bukan ke Chachi ni one in a million...bukan ke?? Hhhmm...

 Pastu..mama tunjuk gambar ni..Cachi kompius..bila plak Chachi amik gambar mcm ni??
Rupanya..ni Choki..anak mama Rahmah..Choki..tak sangka muka ko mcm aku...sedare ke kita??

 Pastu..mama tunjuk gambar ni plak..
Hhhmm..ni mesti gambar masa Chachi kecik2..time kanak2 ribena..tapi mama kata bukan...ini gambar Lion..anak mama Sharz...eh..eh..eh..biar betik!!
Lion..ko ni long lost brother aku ker??

 Yg ni?? Ini pon BUKAN CHACHI!! Konpius la!! ini Tiger..anak mama Al & El...hohohoho...Tiger..ko ni mcm fotostat copy Chachi tau..huhuhuhu...

 Yg kat atas ni..ni Chachi kah?
 Bukan!! Ni pon BUKAN CHACHI..ni satu lagi gambar Tiger..

 Aha!! Ni kompom Chachi..sbb Chachi suka tdo style mcm ni..tapiiiiiiiiii..bukan jugak!! 
Ni Tito..anak mama Ain..abg si baby Ammar..

 Ehem..ehem..yg ni baru Chachi..percayalah..ini mmg Chachi... hikhik

 Yg ni??? haa..yg ni mmg sgt kompius...yg atas tu Chachi la...yg bawah tu Choki..ni gambar mama cilok dari blog mama si Choki..hehehehhe...

Yg ni kompom Chachi...sbb tu ha..ada gambar budak rentung tu ha..si Amada...hehehe...

Kesimpulannya..ada byk kucing yg muka mcm Chachi...hakikatnya..Chachi sekor je anak mamabetty..ngeee...



6 comments:

  1. uhuk..uhuk..uhuk.. patut coki asik sedak2 je.. upenye ade orang sebut nama kita kat cini

    ReplyDelete
  2. Chachi the don.. ekekekeke

    ReplyDelete
  3. ehehehe...sama tp tak serupa

    ReplyDelete
  4. Ahahahahahahahahaha...Tetiba nampak anak ibu Choki kat sini...


    Tapi sama lah dengan Cachi hehehehehe

    ReplyDelete
  5. hehehe..same sikit la muka kucing kite ngn bokashi..akak yang tue tiger bukan lion..hehe..

    nanti tiger dah besar leh wat perbandingan ngan bokashi plak..tapi bokashi lagi mantoppp!!! =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers