Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Thursday, 30 April 2015

Enjoy the pain...

As Salam...

Haii...hhmmm...uollss apa bikin....aku?  hhmmm..kalau ckp dah berlumut berkulat kat sini aci tak? hehehehehe...hhmm..life is hard....hhmm...mengeluh je...x baik mengeluh...tp tu la...nampak sangat jiwa n minda belum betul2 kuat...Ya Allah..permudahkan la semua...harap2 apa yg dicari menjelmakan diri..cant wait utk dpt my 'aha!' moment...

Hidup dah ok..walau ada sikit kucar kacir sana sini...so many things to be done..yet so little time...ehh...kenapa mcm bongok sgt manage masa nih?? tp tula..aku cuba susun ikut tertib..yg dahulu didahulukan..yg kemudian dikemudiankan...multi tasking mcm sotong tangn lapan pon..kalau kepala dah penat..semua x jalan..powernap je jawapnya...hari tu dpt ceramah free..dari dekan..dr koordinator..enjoy the pain katanya....adoii..yela..tgh enjoying la nih...

fave song..motivasi diri sendiri...bukan susah nak susah..bukan senang nak senang..


Hampir ke situ - Mendua

Aku sadar bukan mudah..Untuk mengejar mimpi indah
Pernah suatu ketika dulu..Ku punya harapan besar
Kini aku tak pasti...Dapatkah ku miliki


Sudah jauh kita tempuh...Kekalkanlah impian lalu
Mungkin ada hikmah Yang akan menunggu Di penghujung jalan
Biar nanti kecewa...Setidak-tidaknya cuba


Jika halangan menduga perjalanan kita..Janganlah kau putus asa
Karena ku ada di sisi setia menemani...Andai semangatmu gugur
Genggamlah tanganku..Kita hampir ke situ


Adakala ku terasa..Ketabahan tak setegar
Tetapi apakan gunanya..Berhenti separuh jalan
Percayalah padaku..Aku yakin kita mampu


Biar orang katakan...Rapuhnya harapan
Bukan mereka tentukan lagi..Kau ada aku dan aku punya kamu
Amanlah akhirnya tetap bersama




P/S: saya mau GOT ...pleaseee...sob..sob...sob.. sv aku bukan calang2 org..sape org multimedia/creative media kalau x kenal nama dia.maknanya x khatam lagi ler...sgt senior dan mmg ilmu penuh di dada...benda2 ni semua hujung jari dia...Prof Larson tu kengkawan dia jek kat MIT tu..makkk...serammmm nih....patutnya kene happy walau mcm hazab..berguru dgn org hebat..harap2 ada auranya yg lekat kat aku nih..x dpt banyak..dpt sipi2 pon jadi laaaaa..



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers