Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Sunday, 29 April 2012

Superhero cap Carrefour

As Salam..
Satu hari..lepas balik dari beli barang dapur..

 Zuummm.....zuummm.......weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....zuummmmm....zuuummmmmm.....

 Heyy..ko ni ngape?? Gila ek...apsal ko pakai plastik carrefour?? Kalau mama nampak nie..sure kene bedal..kan mama kata xleh main ngan plastik..bahaya..bleh lemas!!

 Aku ni superhero tau...
Ala....ko tuh jeles kan sebenarnya...kan..kan...jeles sbb xde plastik yg bleh muat leher besar ko tuh kan...Kalau teringin..pi la amik plastik sampah hitam tu..yg tu cukup besar nak isi tengkuk gomok ko...hahahahahah!!!
Ni org tgh main terbang2 mcm ironman dlm Avengers, xpon mcm Superman..x tau ke??!! 
Zuumm.......zzuuummmmmmmmm........zzuuummmmmmmmmmm.....

Huk aloh..xde maknanya..apa la sgt stakat plastik murahan tu..cap supermarket plak tu..
Btw, fyi..Ironman xde pakai cape kat belakang...pastu Superman mana ada dlm citer Avengers....
Lagipun..mana ada superhero yg nangis2 depan pintu kalau mama tutup pintu bilik...pppffttt!!


P/S: Hah!! Gadoh!! Gadoh!! Dua2 mama rebus nanti!!


Susu oh susu..

As Salam
Balik keje hari tu..dgn segera terjah petshop kat The Mines..

Ini ha mende dicarik..hari tu beli dah guna kat budak2 gumuk 4 ekor nie..kene beli lagi utk budak2 dlm cage belakang plak..tak bleh pilih kasih dgn anak2..semua layan sama rata..baik makanan atau ubat2an..

Tak lupa utk Ms Amada..aku nak carik POM (Pets Own Milk) tp xdok plak..hhmm..ini pon bleh la..cuma kene bancuh ler..tp ada sukatan..hadoii..betul2 mcm dah jadi ibu weh..hohohoohoh..sbb mende ni byk..leh la yg lain tumpang..after all bagus utk immune system dan general health depa kan..

Harga pon bleh tahan..ada satu tu..brand apa ntah..ala2 POM la..dah siap2 bancuh..tp 1 tin ala2 can drink tu RM33..haaa..telan air liur kejap aku...POM satu kotak habis mahal pon RM10..hhmmm...tp x tau la ok ke x..yg ni susu kambing..kita tau susu kambing tu bagus kan..jadi aku rasa harga ni kira OK dan berbaloi..

Haa...ini juga perlu..yg dulu punye mana ntah aku simpan..tinggal pencuci botol jek..hhmm..bila la aku nak beli botol susu budak yg betul2 punyer...hhhmmm...mudah2an adalah rezeki zuriat utk aku dan Big Boss..ameen...
Masalahnya..bila aku bancuh dan try nak bottle feed si Amada...perghh..dia punye meronta nangis2 mcm aku nak bagi racun..Ya Tuhan..ngape budak ni!! Tak mau udah!! So aku tuang susu tu dalam pinggan..baru dia nak lick..heyyy..membazir mama beli botol susu kecik nih...ggrrrr...

Hmmm..si Boo Yong ni juga takmo lepaskan peluang keemasan..dia yg bedal lebih2..tgk tu..penuh muka dlm mangkuk!

Abg Uyung...ooooo abg Uyung....sedap ke minum susu tadi tu....??
Buuurrrppppppp!!! Alhamdulillah....Zzzzz...zzzz...zzz....zzzz..




Friday, 27 April 2012

Feeling open house..mkn lagik..

As Salam..
Minggu lepas..kawan2 semua berkumpul di rumah mami kat Tmn Seputih..buat apa lagik..mkn2 ler..bila dah kumpul..mmg feeling2 open house hari raya..hohohoho.. 
Layan gambar arr..

 Cam biasa..cuppies ni mmg idaman ramai...byk lebih..udahnya aku n Shah tapau bawak balik sorg sikit..TQ Ashley!! 
Yang x leh blah..mentang2 logo rusa..ada ke depa kata cuppies ni buat pakai susu rusa..Penipuan besar2an betul....muahahhahahaha!!!

 Aku geram ngan kucing mami nie..gomok betul..diva sangat..yela..dia tau dia cantik kan...hohhooho..aku tau muka dia menunjukkan dia x rela..tapi....ADA AKU KESAH?! janji aku dpt peluk2 gomol2 dia...

 Yang ni...ermm...errmm...ni babysitter rasmi merangkap maid bangla..bleh gitu?? matila aku kene bedal ngan bangboyot pas ni..dah ler aku pijak dia hari tu..serius..AKU PIJAK DIA..
mcm mana aku x pijak...hazab betul perangai..dok amik gambar2 kami yg tgh dok nganga2 masa makan...dah tu masing2 betul2 tgh concentrate mkn kan..hah!! hambek..rasakan penangan kaki kanan ku!! itu pon x sempat nak mintak ampun lagi..nanti raya la eh..ehhehehehhe..

 Hhm..gambar dgn budak comel ni lagi..ikut kan hati..nak ajer aku kidnap bawak masuk dlm beg..

 Antara yg hadir.early birds depa nih...masa ni aku, Big Boss, Patrick and Nina belum dtg...kitaorg mmg 'fashionably late'...kuahahahahha!!

 The food..yummeh!! Menu utama ialah nasik ambeng weh!! KL mmg susah nak dpt..cuma yg xde serunding jek..mmg sedap!! Sambal goreng dia..perghhh..toksah ckp..mmg terangkat!! Aku siap tapau bawak balik weyy...bikin bekpes..pepagi dah melantak nasik..bahana nak makan dgn sambal goreng!! 
Mati la kene bedal ngan hakak Jilian..wuwuwuuwu..

 Menu kedua ialah roti jala ngan kuah kari..yang cili tu..errmm...tu cili pedas membunuh namanya..mmg bunohan sungguh!! aku tgk je la..jgn harap nak sentuh..cili bangla..giler pedas..ko ado???

Me bergambar dgn organizer dan Ashley...Rina and Fad bawak food..tapi buat kat umah mami..muka happy giler..sbb perut udah kenyang...bbuurrppp!!!

P/S: TQ Rina aka Mak Labu, incik Fad, mami, Chika n uncle Jerry...errr...Bob..pls wait til my 7th visit to fren2 ya..ehehhehe Siapakah Bob?? hhmm..hanya Bob je yg tau siapa Bob...ehehhehehe...
Pics credit to bangboyot


Wednesday, 25 April 2012

Musim artis kawin......

As Salam...
La ni musim artis kahwin..

Akhirnya..dah nak nikah dah ujung bulan ni..resepsi tertutup di Bali..bagusler..letih dah aku membaca kisah cinta masam2 masin depa nie..mual tau tak..dgn perkahwinan nie..harapnya stop ler berita2 yg x menyenangkan halwa telinga tuh..kan...

Mula2 x bagi..la ni dah bagi plak...apa2pun harapnya bahagia..korg mmg `deserve' each other..after all kalau dah jodoh x kemana..kan..kan..

Dari pasangan kat atas tu..aku lagi prefer yg nie..lebih sweet gitu..yg ni awal bulan depan plak nikah..resepsi kat PICC..tahniah la yea..Congrats ya Schawal..!!
Skali pandang Scha ni ada iras Linda Onn kan..kak Linda jugak yg belum sampai2 jodohnya..Insyaallah..ada la tu..tgh on da way la kot..

P/S: Perempuan yang baik utk lelaki yg baik..perempuan yg hazab utk lelaki yg hazab jugak..x gitu..kan..kan..hohohooho..

Ms. Amada...saper tu??

As Salam..

Hhmmm...sblm nie..dok kata dah penuh..xdok kapasiti...fullhouse..tapi..bila tgk budak buncit nie..aku x sampai hati la..

Budak ni dan adik beradiknya dijumpai bersepah2 dalam kawasan kerja  Big Boss..lebih tepat lagi di bawah mesin laser..apakah?? heyyy..sblm dihempap dek besi..dipijak dek orang..mati dehydration ke hape..kami sauk ler bawak balik..adik2 nya yg lain kwn2 Big Boss adopt..siapler..aku nak tangkap mummycat tu..aku nak snip..biasa dia tinggal anak sepah2 di tempat bahaya..memikirkannya pon udah buat aku mengurut dada...

Memandang budak ni dijumpai dibawah mesin laser brand Amada..aku pon feeling2 Jepon..aku bedal nama dia Ms Amada..budak ni gugurl...tambahla sekor lagi anak gadis ku...hohohoho

Cadangnya nak foster aje..dah cukup umur..dah siap snip hape..aku put for adoption la..tp Big Boss dok sengih2..katanya nanti jadik mcm Lulu..last2 x jadik bagi...err..err..kita wait and see je la eh..

Apa kes  baring rupa ini?? Ini la keadaannya tdo dlm kotak masa on the way balik..tergolek2 tunjuk perut dia..selesa kot..tdo dgn aircond.. comel kan?? mata pipi sume x nampak dah..sbb kaler ala2 hangit kan..nampak bibir dia sikit ngan dagu yg secoet kaler putih..

Balik tu kasik bersih..hambek..kutu siap dah buat perkampungan moden dan pusat2 hiburan kat badan dia..ya Tuhan..siannya ko ni Amada!! taik mata bertepek..tp xde masalah lain2 yg serius..part kutu tu jek yg melampau2..sudar settle sume..buh dlm cage..bg dia pakai hammock Bokashi masa kecik2 dulu..mujur hammock tu ada poket..so dia masuk tdo dlm tu..giler nyenyak..udah selesa la tu..

WELCOME Ms AMADA!
~HOME SWEET HOME~

P/S: Sudah lama mengidam nak kitten di rumah..Allah temukan aku dgn baby Amada..syukur..syukur..

Monday, 23 April 2012

Air Asia looking for cabin crew..

As Salam...

Ni haa...Air Asia nak carik cabin crew ni..bleh la sape2n yg berhajat nak jadik flight attendant kekdahnya..


Utk tips masa nak interview..meh tgk my previous post (klik sini)

P/S: Good luck to all candidates..aku x layak..tak cukup tinggi..lebih berat badan summore...hohohohoh...tapi...ada aku kesah??? ahahahahha...


Wednesday, 18 April 2012

Entry yg xde gambar, xde motif..

As Salam...
lama rasanya x update...bz sikit la..skrg dah ok sikit..

Hhmmm..la nie..dok tensen ngan perangai si Lulu aka NyuNyu..dah sunat..ingatkan bleh la berubah menjadi lebih ayu dan bersopan santun..hhmm..hampeh..makin menjadi2..dah ler partner sparring dia tu si Boo Yong, kalau dah main, macam nak terbalik umah..

nak harapkan Bokashi control depa main..jgn harap..dia tu nama je jeneral tp perangai masih di tahap hadek2..masih mcm kanak2 ribena..kerjanya bertenet celah ketiak jer...hai la anak teruna aku yg sorg nie...

Yang peliknya, si Lulu ni bleh x takut main dgn Boo Yong..dgn rupa yg mcm x pernah senyum..tangan kaki besar..hhmmm..lg satu..yg merisaukan..Lulu tu cepat tgn..sikit2 mencakar..memangla dia main2 tp aku tgk horror tau..kot2 dicakar mata Boo Yong yg mmg dah sedia sepet tu..bila kita nak pototng kuku..bukan main hazab lagik..sabor je la..btw..Boo Yong dah tumbuh bulu dlm seinci lebih..hehhehehe..x sabar nak tgk dia kembali gebu...

Dah..aku merepek je ptg2 nie..motip?? 
Kat pantai ni ujan lebat..luar dah gelap mcm dah maghrib..perut lapa..nak makan/minum benda2 panas..haishhh...ngantuk pon ada..urrghhh...banyak betul permintaan..oh ya..aku teringin nak vadai dan putu mayam...ni si emi la nie..dok post gambar mcm2 kat fb..saya mau!! saya mau!! mamak mana plak aku nak terjah nie..



 

Friday, 13 April 2012

HELP!! 9 Persians Looking For Forever Home..

As Salam..
Message daripada FB SPCA Ampang..

"Hi folks, a couple surrendered their 9 Persian cats yesterday as they did not want to keep them anymore after the arrival of their baby. There are many people interested to adopt these cats, however most of them are suffering from skin problems and will need to undergo treatment and some look to be underweight, so we are looking for several fosterers who can temporarily care for them until they are ready for adoption after neutering and vaccination. Please call Ms Chelvy at 42565312/ 42535179 if you have experience fostering cats and are able to help with 1 or 2."

 Poor kitties..

 Hopefully ada yg sudi adopt depa..must be neutered, jgn jadikan mereka breeding machine!!

P/S: 
Panas hati aku tgk kes nie..bukan panas hati kat SPCA..panas hati kat couple bangang yg 'terpaksa' give away kucing nie..hanya sbb dah dpt baby..WTF!! Aku x kisahla kalau dia ada reason lain..ttp tegas aku katakan mmg superJAHAT..x suka!! Sampai hati eh??! 

Harap2 ada yg sudi adopt depa..tapi..ehem...ehemm..with adoption fee ya, ko ingat free ke?? Nan ado...nak pi kencing pon kene bayar skrg ni wehh...dan wajib dineuter..diberitahu condition kucing2 ni pon bukannya tiptop sgt walaupon Persians..ada masalah kulit, mcm kurus pon ada..kutu?? kurap?? aku x pasti..tp kalau adopt..mmg kene buat check up la..esp kalau kita dah ada kucing sendiri di rumah..takut berjangkit..

Aku teringin sangat nak adopt..mmg dah tergedik2..esp bila tgk yg kaler putih tu...ooouuhhhhhhhh...comelnya kamu....mmg impian nak longhair kaler putih..x kisahla persian ke bukan..tp...kapasiti umah udah penuh......sadis betul..apsal la aku ni x kaya raya..mmg aku adopt/foster semua..bukan stakat ni..stray cat yg aku dok jumpa kiut2 sume aku nak sauk..tp apa nak buat..kemampuan aku terhad..sadisnya..sadis sungguh!!!

Sesungguhnya masih ada sekelumit perasan yang berharap agar Big Boss sudi memberi kelonggaran...tapi nampak gaya mcm x dpt jer..walaupun aku dah buat muka supercomel + mata ala2 Puss in boots..hampehh!!


Thursday, 12 April 2012

Siapa Suk Bin??

As Salam..

Suk Binnnnnnnnnn!!! 
Suk Binnnnnnnnnnnn..... 
Suk Bin ahhhhhhh.....
Kesiannya Suk Bin.....
Haisshhhh...Jahatnya Suk Bin...
Kenapa Suk Bin mcm nie............ 
Kenapa Suk Bin mcm tuuuuuuuuu....

Haishh..leceh arr mama ni..Suk Bin..Suk Bin..bingit tau..huh!
SUK BIN AHHHHHHHHHH......

Errgghhh..dah start balik meroyan Suk Bin dia...haishhh..fed up betul! Tak habis2 Suk Bin..
SUK BINNNNN...............

Eh Bokashi...Suk Bin tu apa? nama kuih? nama kibbles terbaru di pasaran? nama sape/apa??
Ntah..tanya la mama yg meroyan2 Suk Bin tuu...benci!!

Suk Bin....oh Suk Bin...mkn ker...???
Ppfffttt...kita bukan Suk Bin la mama..tak suka tau!! Nama kita Bokashi..B.O.K.A.S.H.I....mencik!! 
mkn lg bagus..stress betul!! nomm..nomm..omommm..nom...

P/S: Siapa Suk Bin?? Errmmm Suk Bin tu watak dalam citer korea..mula2 baik pastu jadik jahat..sengaja sakat2 Bokashi..hehhehe...

 

Wednesday, 11 April 2012

Makcik PMS..

As Salam...
Si Rozy tiger nie..ada habit suka tido atas kerusi kecik sebelah pasu tu..pasu tu.. bunga2annya sume dah lunyai..sbb dah jadik playground depa..Kalau tdo mesti nak carik bunga 2 kuntum yg dok terjuntai tu..org lain x leh tdo sana..dia jer dah konker siap2..

 Kelihatan..seorang seekor gadis ayu sedang beradu di bawah bunga plastik peberetnya....

 Nyenyaknya dia tido....krohh..krohh..krohh...
Sekali pandang mcm Sleeping Beauty..2 kali pandang..mcm Sleeping Beauty ada masalah facial hair yg kronik..sbb bermisai bagai... ehehehhe

Mama Rozy....oh mama Rozy.... bangunla..jom pi mkn...mama dah refill bowl kita..hari ni mama kasi wetfood..jom arr...

 Huh!! Apa pekik2 kat taman larangan nie...
Saper mama Rozy?? I bukan mama Rozy..!!!
I ni pwincess tau..pwincess!! Tolong hormat sikit yeah!!

Errkkk...ma...oh ma...mama Rozy tu kenapa?? Mcm salah channel jek dia tu..
Ohh..mama Rozy kamu PMS hari nie..


P/S: Nama lain Rozy Tiger ialah Puan Kang...Siapa Pn Kang?? Pn Kang tu nenek tua yg kaya raya dlm drama korea 'Stay With Me My Love'..channel Astro 393..eheheh



Sunday, 8 April 2012

KELAS SCUBA DIVING SEHARI...lai!! lai!!

As Salam..
Aku nak war2 kan nie..baekk punyerr.....

SCRATCH dengan kerjasama juruselam profesional PADI dari Aquadolf akan mengadakan kelas Scuba Diving di pusat Akuatik di Shah Alam. Tujuan utama kelas ini diadakan adalah sebagai program pengenalan kepada scuba diving di bawah pengawasan profesional dan sesi pembelajaran yang sangat bersantai.

Di bawa
h pengawasan
profesional, penyelam baru akan mempelajari konsep asas keselematan, pemakaian dan pemasangan kelengkapan, dan menyelam dalam pengawasan yang tinggi.




Tarikh : 28 April 2012
Lokasi : Pusat Akuatik Darul Ehsan, Shah Alam
Masa : 1st session - 10.30am, 2nd session - 2.30pm


Jadual Program (anggaran 3 jam, maksimum 8 peserta dalam satu sesi) :
- Registration & Briefing
- Equipment Introduction
- Intro to SCUBA diving


Kedalaman kolam renang ialah maksimum 5m.
Kelengkapan menyelam disediakan.

Yuran RM150 SAHAJA termasuk Instructor Fees, kelengkapan menyelam dan group photo.
Deposit RM50 (un-refundable) diperlukan untuk mengesahkan penyertaan anda.
Penyertaan TERHAD kepada 16 orang sahaja!

Syarat-syarat penyertaan :
* umur 10 tahun dan ke atas

* kebolehan berenang tidak wajib


SAHKAN PENYERTAAN ANDA DENGAN BUTIRAN DI BAWAH :Link


1. Nama Penuh
2. No. Kad Pengenalan
3. Email
4. Deposit RM50 (*Deposit tidak akan dipulangkan)


Jika berminat, sila emailkan ke ktaj0311@gmail.com untuk pendaftaran.
Tarikh tutup pendaftaran ialah 15 April 2012.



 Bila dah pandai scuba nanti..leh la selisih2 bahu ngan penyu2..coral2 dan jerung2...bila lagi nak gesel2 idong dengan shark kan..huhuhuhuuhu...


P/S: Harga murah, small group,  org yg berenang ala2 itik lemas ataupon yg  x reti berenang langsungpon leh join..kelas oleh mereka yg qualified dari swimming centre yg mmg terkenal..pa lagi nak?? For charity summore..kan..kan..ayuh..war2kan!!

Thursday, 5 April 2012

Tak boleh celen baju kelawar mama

As Salam..

Big Boss baru balik keje...

 Ahah!! stokin idaman...

 Sniff..sniff...hmm..masim masin...harumnya...suka!!

 Baik sorokkan..nanti Nyunyu nampak..sibuk dia ajak Boo Yong share..x bleh..ni sume Bokashi punye!! xde share2..sorry!!

 Uurrgghhh...hhmm.....dapnye...dapnye...
\
 Sniff..sniff...arrrr....uurrghhhh....bestnya...

Walaumacmmana pon..stokin Big Boss xleh celen baju kelawar pink mama...ni mmg personal peberet Bokashi...hik hik
Sniff...sniff...errghhhh..aarrr...layannnnn....

P/S: Anak mama nih...masam basah air liur baju mama tau!!


Wednesday, 4 April 2012

Kami x sedara la!!

As  Salam..
Lama si Bokashi dok tenung ikan puyu....

 Hhhmm..hari ni...seperti nak mkn sesuatu yg fresh la..apa ya yg boleh di kudap2..dikunyah2.....
Ahaa..itu nampak menarik..sushi!! (sambil pandang puyu)

 Camner nak bukak nie..iskh..iskh...apehal ketat sgt nie..

Apsal xleh bukak nie...ni mama dah simen terus ke hape akuarium nie..huh..

Hoii!!! Itu xleh makan..itu sedara kita!!

Sejak bila plak Bokashi sedara ngan puyu...relationship kami bukan sedara mara..tp prey predator..
Tak boleh la!!.Kalau tetiba puyu xde..siap!! 

X bleh sudah..x hadap pon..bukan sedap sangat puyu tu..liat..ppffttt!!

P/S: Rindunya ngan depa..aku dah ngantuk tahap gaban nie..bosan pon ada..urgent..urgent..sumenya urgent..x pi toilet pon org carik..haishh..


Monday, 2 April 2012

Bila Scratch berpoya di South City Plaza...

Assalammualaikum..

Sabtu lepas..31hb Mac..Scratch bukak booth..kat South City Plaza..ada cat show tp this time bukan under KKM... syok jumpa kengkawan..ringan sikit rasanya ketensenan aku nih...layan gambar arr..

 Tgk tu..sambutan menggalakkan utk adoption drive..banyak jugak yg dpt parent baru..bukan stakat kitten..adult cat juga ada yg berjaya di rehome..suka!! alhamdulillah!!

 Yg pic dari KW..tu ha..depa dtg sesambil amik hadiah dari Prodiet..dek kerana hadiah nya banyak sampai penuh setroli..Scratch pon dapat sumbangan sekotak wetfood..kenyang anak2 bulus jalanan..x lupa pada Fia yg turut menyumbangkan semua hadiah contestnya utk strays...kami cukup berterima kasih..feeder apa tah lagi....makin semangat nak continue activity..bukan semua org mau bagi support dan semangat utk benda2 mcm nie..asyik2 dikatakan baung masa, buang duit, buang tenaga dan saje carik penyakit..sbb memilih utk jadi feeder pada strays...leceh betul kalau dah shallow minded gini tau..mencik!! mencik!!
Pada yg donate tu..murah rezeki korg yea...Allah saja yg balas..

 Yang ni..sesajer kami borak2 ngan mamat dari tv AlHijrah nie..dia nak bela kucing..tapi dia takut kucing..kehehhehehhehe..mcm mana tu bang ooiii?? 
Ingatkan dia ada bad history dgn kucing ke..rupanya sejak azali mmg gitu..xpela..nanti kalau dpt gurlpren yg gila kucing..gasak arr ko!! hehehheh..gurau jek..

 Antara cat for adoption..comelkan?? sayangnya si oren ni x berjaya di rehome..takpela..nanti kita cuba lagi..bukan apa..dia x biasa dikurung..so bila kene cage tu..apalagi..meroyan la..cakar2 paper bagai..bahana nak kluar..tp dia nih mmg cute..sbb dah spay kan..hhmm..perut selambak..mmg membesar bagai johan..sape yg adopt mmg untung!! sbb dia sangat sihat =)

Errmmm...ermmm..yg ni?? hhmm..ni babysitter x rasmi Scratch..muahahhahahah...mati la aku kalau dia baca nie...

Kesimpulannya....objective tercapai..kucing berjaya di rehome..sales pon memberangsangkan..kene top up dah merchandise sbb byk dah abis...Selesai semua..kami open table sate..mkn2 yg romantik..sbb masa tu earth hour..makan sate teraba2..hahhaha..ko ado???

P/S: Pic credit to Bangboyot dan Kittyworld..lebiu!! Aku x bawak camera..sbb tertinggal kat Ampang.so xde koleksi sendiri gambar event yg nie...ppffftt!! Pengalaman ditemuramah utk program TV mmg sangat berharga dan merupakan pengalaman baru..tp mcm biasa la..aku punye nebes..peluh segelen ada la kot...haishhh...


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers