Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 27 April 2012

Feeling open house..mkn lagik..

As Salam..
Minggu lepas..kawan2 semua berkumpul di rumah mami kat Tmn Seputih..buat apa lagik..mkn2 ler..bila dah kumpul..mmg feeling2 open house hari raya..hohohoho.. 
Layan gambar arr..

 Cam biasa..cuppies ni mmg idaman ramai...byk lebih..udahnya aku n Shah tapau bawak balik sorg sikit..TQ Ashley!! 
Yang x leh blah..mentang2 logo rusa..ada ke depa kata cuppies ni buat pakai susu rusa..Penipuan besar2an betul....muahahhahahaha!!!

 Aku geram ngan kucing mami nie..gomok betul..diva sangat..yela..dia tau dia cantik kan...hohhooho..aku tau muka dia menunjukkan dia x rela..tapi....ADA AKU KESAH?! janji aku dpt peluk2 gomol2 dia...

 Yang ni...ermm...errmm...ni babysitter rasmi merangkap maid bangla..bleh gitu?? matila aku kene bedal ngan bangboyot pas ni..dah ler aku pijak dia hari tu..serius..AKU PIJAK DIA..
mcm mana aku x pijak...hazab betul perangai..dok amik gambar2 kami yg tgh dok nganga2 masa makan...dah tu masing2 betul2 tgh concentrate mkn kan..hah!! hambek..rasakan penangan kaki kanan ku!! itu pon x sempat nak mintak ampun lagi..nanti raya la eh..ehhehehehhe..

 Hhm..gambar dgn budak comel ni lagi..ikut kan hati..nak ajer aku kidnap bawak masuk dlm beg..

 Antara yg hadir.early birds depa nih...masa ni aku, Big Boss, Patrick and Nina belum dtg...kitaorg mmg 'fashionably late'...kuahahahahha!!

 The food..yummeh!! Menu utama ialah nasik ambeng weh!! KL mmg susah nak dpt..cuma yg xde serunding jek..mmg sedap!! Sambal goreng dia..perghhh..toksah ckp..mmg terangkat!! Aku siap tapau bawak balik weyy...bikin bekpes..pepagi dah melantak nasik..bahana nak makan dgn sambal goreng!! 
Mati la kene bedal ngan hakak Jilian..wuwuwuuwu..

 Menu kedua ialah roti jala ngan kuah kari..yang cili tu..errmm...tu cili pedas membunuh namanya..mmg bunohan sungguh!! aku tgk je la..jgn harap nak sentuh..cili bangla..giler pedas..ko ado???

Me bergambar dgn organizer dan Ashley...Rina and Fad bawak food..tapi buat kat umah mami..muka happy giler..sbb perut udah kenyang...bbuurrppp!!!

P/S: TQ Rina aka Mak Labu, incik Fad, mami, Chika n uncle Jerry...errr...Bob..pls wait til my 7th visit to fren2 ya..ehehhehe Siapakah Bob?? hhmm..hanya Bob je yg tau siapa Bob...ehehhehehe...
Pics credit to bangboyot


1 comment:

  1. omaikotttt!! lekas kena minta maaf dan bagi duit raya sekali yer!!

    alaa..ko kan artis, kena la amik gambar lebih sikit. ekekekeke.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers