Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Wednesday, 18 April 2012

Entry yg xde gambar, xde motif..

As Salam...
lama rasanya x update...bz sikit la..skrg dah ok sikit..

Hhmmm..la nie..dok tensen ngan perangai si Lulu aka NyuNyu..dah sunat..ingatkan bleh la berubah menjadi lebih ayu dan bersopan santun..hhmm..hampeh..makin menjadi2..dah ler partner sparring dia tu si Boo Yong, kalau dah main, macam nak terbalik umah..

nak harapkan Bokashi control depa main..jgn harap..dia tu nama je jeneral tp perangai masih di tahap hadek2..masih mcm kanak2 ribena..kerjanya bertenet celah ketiak jer...hai la anak teruna aku yg sorg nie...

Yang peliknya, si Lulu ni bleh x takut main dgn Boo Yong..dgn rupa yg mcm x pernah senyum..tangan kaki besar..hhmmm..lg satu..yg merisaukan..Lulu tu cepat tgn..sikit2 mencakar..memangla dia main2 tp aku tgk horror tau..kot2 dicakar mata Boo Yong yg mmg dah sedia sepet tu..bila kita nak pototng kuku..bukan main hazab lagik..sabor je la..btw..Boo Yong dah tumbuh bulu dlm seinci lebih..hehhehehe..x sabar nak tgk dia kembali gebu...

Dah..aku merepek je ptg2 nie..motip?? 
Kat pantai ni ujan lebat..luar dah gelap mcm dah maghrib..perut lapa..nak makan/minum benda2 panas..haishhh...ngantuk pon ada..urrghhh...banyak betul permintaan..oh ya..aku teringin nak vadai dan putu mayam...ni si emi la nie..dok post gambar mcm2 kat fb..saya mau!! saya mau!! mamak mana plak aku nak terjah nie..



 

3 comments:

  1. hehe...kite pon slalu gak merepek dlm blog dah kat situ je tmpt nak melepaskan prasaan kan hehe

    pape pon kalo merepek psal anak bulus sonok je baca yer dok ^_^

    ReplyDelete
  2. time ujan best makan megi tau..ekeke ;p

    ReplyDelete
  3. sedapnya putu mayam..uarghhhhhh!!! ;))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers