Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Sunday, 8 April 2012

KELAS SCUBA DIVING SEHARI...lai!! lai!!

As Salam..
Aku nak war2 kan nie..baekk punyerr.....

SCRATCH dengan kerjasama juruselam profesional PADI dari Aquadolf akan mengadakan kelas Scuba Diving di pusat Akuatik di Shah Alam. Tujuan utama kelas ini diadakan adalah sebagai program pengenalan kepada scuba diving di bawah pengawasan profesional dan sesi pembelajaran yang sangat bersantai.

Di bawa
h pengawasan
profesional, penyelam baru akan mempelajari konsep asas keselematan, pemakaian dan pemasangan kelengkapan, dan menyelam dalam pengawasan yang tinggi.




Tarikh : 28 April 2012
Lokasi : Pusat Akuatik Darul Ehsan, Shah Alam
Masa : 1st session - 10.30am, 2nd session - 2.30pm


Jadual Program (anggaran 3 jam, maksimum 8 peserta dalam satu sesi) :
- Registration & Briefing
- Equipment Introduction
- Intro to SCUBA diving


Kedalaman kolam renang ialah maksimum 5m.
Kelengkapan menyelam disediakan.

Yuran RM150 SAHAJA termasuk Instructor Fees, kelengkapan menyelam dan group photo.
Deposit RM50 (un-refundable) diperlukan untuk mengesahkan penyertaan anda.
Penyertaan TERHAD kepada 16 orang sahaja!

Syarat-syarat penyertaan :
* umur 10 tahun dan ke atas

* kebolehan berenang tidak wajib


SAHKAN PENYERTAAN ANDA DENGAN BUTIRAN DI BAWAH :Link


1. Nama Penuh
2. No. Kad Pengenalan
3. Email
4. Deposit RM50 (*Deposit tidak akan dipulangkan)


Jika berminat, sila emailkan ke ktaj0311@gmail.com untuk pendaftaran.
Tarikh tutup pendaftaran ialah 15 April 2012.



 Bila dah pandai scuba nanti..leh la selisih2 bahu ngan penyu2..coral2 dan jerung2...bila lagi nak gesel2 idong dengan shark kan..huhuhuhuuhu...


P/S: Harga murah, small group,  org yg berenang ala2 itik lemas ataupon yg  x reti berenang langsungpon leh join..kelas oleh mereka yg qualified dari swimming centre yg mmg terkenal..pa lagi nak?? For charity summore..kan..kan..ayuh..war2kan!!

3 comments:

  1. cuba, jangan tak cuba !



    *salam singgah, kucingmalaysia ;)

    ReplyDelete
  2. menarik tu, nak join gak
    bila lagi diorang nak buat kursus ni ek?
    mcamana nak tau maklumat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai anisah...
      kursus ni selalu ada sbb setiap sesi hanya small group je..email saje scratch pada email add yg kat atas tu ya..cya!!

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers