Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Tuesday, 28 August 2012

Willow carik mama baru...tolong la dia..

As Salam..

Hola!! Hari ni..Mada hapdet pulak..mama busy katanyer..so kami adik beradik kene rotate hapdet...
Task hari ni..Mada disuruh hapdet pasal kakak Willow...kakak Willow tgh carik mama baru..sian dia xde mama.. tolong la dia..
Tapi...sape kakak Willow?? Lawyer?? Doctor?? Majistret?? jeng..jeng..jeng...

:
:
:
:
:
:
:
:
 Cantik tak?? cantik tak? Macam Mada kan..kan..Ni la kakak Willow..
Apa??? Mcm kain buruk??!! Hoiiiii..hoiiii...hoiii....take note sikit yea..ni Mada nak kasi ilmu nih...kalau kaler campur2 mcm ni namanya tortoiseshell, maknanya kami ni bulu pattern tortoiseshell..ngeee... :)
Adakah bila dah besar Mada akan cun melecun mcm nie?? Oohoiii....x sabar nak besar hokeh..x sabar nak pakai lipstik!! Ngehngehngeh...
Hhhmm...tp Mada kecik lagi...kakak Willow dah besar...hhmm..kalau x silap..aunty Megaa yg foster kakak Willow...so dah snip dah..tp yg snip dia tu rescuer dia kot...


Selain comel, manja, baik, anggun dan bergaya mcm Mada..kak Willow ni bulu panjang tau..tgk ekor dia..cantik nya...hhmm..ekor Mada bulu sikit jer...sbb Mada bulu pendek (DSH).. Pastu..hhmm..kakak Willow padai buat akrobatik, yoga dan gymnastic..tgk gambar tu..dia angkat kaki tegak 90 darjah hokeh...fuyoooo!!! Ko ader??

Kalau nak tgk gambar kakak Willow yg lain2..bleh click link kat bawah ni:


Kalau nak tanya2 pasal kakak Willow, nak meminang kak Willow ke hape..bleh la contact aunty Megaa..ni link FB dia..click sini..

 Mama tu kan..td dah tergedik2 tgk kakak Willow..tp Mada tegas..Mada ckp dgn mama, dlm rumah ni cuma ada sekor je tortoiseshell iaitu MADA.. A.M.A.D.A....AMADA..hehhehehe...
Ok ya...tolong pass kan berita pasal kakak Willow utk Mada ya...ingat..kita carik mama baik utk kak Willow okeh..

Oh ya..ada bbrp kucing kecik lain yg carik mama baru jugak..kesian..skrg mummy Shah jaga..nanti Mada hapdet pasal diaorg plak...
tengkiu..tata..titi..tutu...
Krohh..Kroohh...Krohhh...


P/S: Mudah2an Willow segera dpt adopter..terpanggil utk suruh Mada hapdet blog sbb Willow ni sebijik mcm dia..kan??



3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Thank You Mada, comel sangat posting Mada pasal Willow :)

    ReplyDelete
  3. baiknya Mada nak tlg kakak Willow yer hehe...mudah-mudahan kakak Willow cpt dpt mommy baru yerk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers