Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 13 January 2012

Err..nak kene call BOMBA ke ma??

As Salam..

 Ehehehhehe..hebat betul skill memanjat aku nih...mama x nampak/dengar..aku mmg hebat mcm ninja!! Rozy hebat!! <--ayat bongkak Rozy
|
|
|
v
SELEPAS 30 MINIT 

 Errr..camner nak turun...perut dah lapa ni..tangga plak xde..takkan nak lompat..patah la kaki den nanti..iksh..iskh..camno..camno..

 Takleh jadi ni..Lulu..!! Bokashi!! HELP!! 
Cepat la sikit..terhegeh2!!

 Lulu..ko dok kat bawah ni..biar aku panjat atas ko utk rescue mama Rozy ok..
x boleh!! x boleh!! ko mokmok..patahla pinggang Lulu...

Err...ma..oh ma...we need help..ada seseorg tersangkut di atas sana..kene call BOMBA ke ma??

ROZZYYYY!!!!!!!!!! SIAP KO!!!

P/S: Kurung dlm toilet selama 3 hari..x boleh berjumpa cat tree dan toys peberet selama dalam tahanan di toilet sebagai hukuman..padan muka!! tu la..baik sangat!!

5 comments:

  1. lamanya..3 minit dah laa kurung dia..ekeke ;p

    ReplyDelete
  2. isk isk isk..ngalahkan tentera jepun ko ni kurung dia 3 hari...shian rozy kan kan kan???

    ReplyDelete
  3. abih camno..kita baru turunkan dia..dia panjat lagi...roboh railing langsir tu..

    ReplyDelete
  4. Ahahahaha...Kesian Rozy kene kurung dalam toilet 3 hari..kejap sgt tu 3 hari..kurung la barang 3 minggu ke..ekekekeke... hugs ans kisses!

    ReplyDelete
  5. cemana dia boleh sampai atas tu?? budak kat rumah ni kalau hukum kurung hampeh tak serik!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers