Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Saturday, 14 January 2012

Saya ni pwincess tau...

As Salam..
Td tgh hari..pas lunch..Lulu diangkut ke vet utk vaccine..hhmm...dah naik sikit berat dia..2 bulan lepas 1.9kg skrg dah 2.6 kg...bagus..bagus..
Pas ni rancangan nak snip plak ..Insyaallah pas CNY...

 Mama..kita ni tgh demam tau..baru lepas kene inject..jgn la kaco..kejap2 tegur, kejap2 cium, pastu sibuk amic pic..rimas tau..kita tau kita ni comel, cantik, jelita, anggun bergaya..kan..kita kan pwincess...
~ Errr...err..apakah??!! ~

 Ok la ma..pwincess nak tdo..ptg bas bangun.. nak mkn wetfood yea ma..kita kan pas vaccine..mcm x larat nak mkn kibbles..penat nak kunyah2..bleh ye ma..nak Quit yg ada sasami tu, ingat tau ma, yg sasami bukan yg vege...
~ Wah..wah..wah..bukan main perintah seri paduka baginda nampak!! ~

 Korg nampak 2ekor beluncas gomok ni..ni peberet Betty dulu..bila Betty xde..adik2nya sambung main..dalam ni ada catnip..

Hhmm..ni saja nak share..masa kat Pet Project Msia 2012, benda ni aku aim..comel kan..murah giler 3 for RM10..mmg la ada yg kata kat luar lagi murah..tp inikan for charity..ngape nak berkira..kan..kan..

P/S: Budak kenit bajet perasan pwincess tu nampaknya moody..ikutkan aje pe'elnya..kata pesakit...heheheh...2-3 hari OK la tu..
 Isnin ni..dah nak present finding thesis kat jabatan..mak ooii...takutnya..nebes weh..tapi pada masa yg sama mcm dah x lalu nak baca...apa2 pun harap yg terbaik..jgn lidah kelu membisu membatu membeku atas stage tu udah ler...Ya Allah..permudahkanlah urusan hambamu yg stage fright ini..amin..amin..

4 comments:

  1. jgn lawan cakap pwincess..nnt kena tulah..hehe

    ReplyDelete
  2. yer..layan kan ajer pwincess tu..

    ReplyDelete
  3. cian pwincess...cepat sembuh yer

    ReplyDelete
  4. hik hik... pwincess pun pwincess la... org tgh x sihat tu... eh! ORG kerr??? hoho~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers