Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Monday, 23 July 2012

Best ke Batman The Dark Knight Rises tu?

As Salam..

Hari ni kami cuti..lepas Zohor td..bergerak ler kami pi tengok citer Batman baru tu kat The Mines..aku x layan sangat citer Batman dan sewaktu dengannya...tp sbb nak habiskan masa sementara tunggu berbuka..layann kan ajer....
Lagipun..nak guna kupon less RM4 utk setiap tix..dpt masa beli KFC hari tu..dpt 4 keping..dpt ler tengok 2 movie..tp x sempat..dpt guna 2 jer..lagi 2 tu..lain kali la..janji sebelum 31st August..kupon popcorn x usik lagi..sbb puasa..ngehngehngeh..

 Ni la haa..incik Batman..dari review2 yg aku baca sebelum ni...ramai kata best..Iye ke best??? 
Maybe depa mmg suka Batman kot...

 Tapi bg aku la kan..hhmmm..biasa2 jer..xdenya aku nak bagi 5 bintang...jauh skali..3bintang setengah kot?? Hekhekk...
Aku ni siap terlelap 2-3 kali dlm wayang tu..apakah??!! apakah??!!
Nasib baik Big Boss kejut...kalau idak...hhmm..mau lena sampai habis..pada hemat aku ler kan..Spiderman lagi best kot..ya..kompom..aku lebih suka Spiderman...nak kata aku suka sbb ada unsur2 animal (spider), x jugak..sah2 ler Batman tu abg sedare kelawar kan...
Yela..Batman ni kan..scene citer dia banyak gelap2..heavy machine sana, motor sini, kereta sana, kapal terbang sini..hitam semua..yela,,dah si incik Batman punyer kan..takkan Batman nak layan kaler pink plak..kan..kan..huaarrgghhh..ngantok!!
Bila dah rasa macam x best... mula la kejap2 tgk jam..start pukul 2.40..abis kol 5.30..terasa lama sungguh dalam tu..

Cuma yg comel dlm tu ialah Catwoman..mcm biasala..sexy itu pasti..menggoda itu wajib..haishhh...this time..Catwoman dia si Anne Hathway tu..awek cun bermulut lebauuu...Catwoman version ni lagi cantik berbanding dulu rasanya..

P/S: Aku nak tengok citer Abraham Lincoln Vampire Hunter sebenarnya..tp xde..nak layan Madagascar atau Brave takpun Ice Age..mmg x dapek la..citer2 unsur kartun ni mmg aku pi tgk ngan kengkawan jer...x pun beli CD...jgn harap Big Boss nak masuk tgk...dulu masa bercinta iye la..dia layan karenah gurlpren dia nih..dah kawin..x payah ler....huhuhuhu....



1 comment:

  1. Nasib baik belum pegi tengok lagi. Saya dan suami masih layan citer katun kat wayang dari sebelum kawin sampaila skrg hihihihihi.. Citer katun lagi syok tengok wayang dari CD ..maybe sebab nak enjoy dia punya grafik and colors kut hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers