Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Sunday, 25 September 2011

Memey + Norman & Shidah + Syed..Selamat Pengantin Baru!!

 As Salam...hhhmm..letih..hari ni bz menghadiri kenduri kawin..jauh nun di Meru..ni dah nak ujung2 thn..mmg musim org kawin..org tunang..kenduri itu..kenduri ini..memandangkan Syawal pon dah nak abis..tambah plak ngan open house..letih!! Apa yg letih?? Perut...ahhaahh..Gambar kat atas tu ialah gambar topper utk kek pengantin dr mana ntah lupa nak cite..amik dari pakcik Google jek..

 credit: ohartis.com

Hari ni gak Memey ngan Norman nikah..congrats la.... kat atas gambar pre wed depa..amik kat FRIM..lawa bajunya kan..banyak sponsor majlis nie..rezeki2..bagusla kawin cepat..letih dah aku baca kisah cinta korg nie..

 credit: ohartis.com

Haaa..yg ni pon gambar pre wed..sbb x brape cantik gambar kat FRIM tu..ini gambar by Annas Eastkey..walaupun cuma buat dlm butik masa fitting baju..tapi cantik..apa yg cantik?? Of kos ler baju2nya..glam sumernya..

 credit: falihinjasmy

Selamat sudah majlis pernikahan pasangan Norman Hakim dan Memey Suhaiza petang tadi dengan sekali lafaz sahaja. Majlis  berlangsung di Felda Sungai Tenggaroh, Kota Tinggi, Johor, rumah si Memey.. muda lagi rupanya si Memey ni..baru 23 thn..xpela..dah sampai seru...
Apa aku buat masa umur 23 thn?? Hmm..freshgrad yg terkial2 mencari keje..bertuah mama nak bg aku kawin time tu..giler..mmg kene sembelih pastu kerat 12 mcm ayam nak buat masak kicap!! Yela..belum bg mkn mak bapak dah gatal nak kawin..adehh...

 Ni xde kene mengena2 ngan Memey & Norman yea..ni Big Boss ngan mama..masa baru sampai Meru..lapo tu..sbb belum breakfast..ni kat kenduri Shidah =)

 Ni snap gambar curik masa pengantin bersanding..perghh..wangi giler pelamin..tak sempat aku nak usha pakai fresh flowers ke hape..sibuk mencekau dadih..ahahhaha

 Amboi Shidah..bukan main lebau sengih..suka ko dpt laki yea..ahahha...sama cantik sama padan...tahniah ok!! =)
Adess..gambar ni cantik..tp dek aku x pakai flash..jd gelap..ampun ya pengantin..bukan niat mau sabotaj gambar..ni masa emergency nak lari p toilet..ahahha..asyik minum jer..tu la dptnya..

 Last but not least nak exclusively share nih (exclusive ler sgt..ahahahah..) ...ni gambar pengantin lama 3 thn lebih yg lepas...sape ni eh?? ntah..ntah.. hahahah...
Musykil oh musykil..adakah pengantin perempuan sedang menunjukkan giginya sbb terselit cili..?? atau membuat iklan ubat gigi tak berbayar..??


P/S: Selamat pengantin baru..selamat melangkah ke alam yg baru..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers