Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Tuesday, 6 September 2011

PETKNODE PETHELL?? Pt.2

As Salam..
aku masih x mampu nak komen banyak..hati masih sebak..jiwa meronta2 nak pijak muka 2 lakhanat Petknode tu..

Sebelum melayan gambar2 sadis..blehla luang2kan masa utk click link2 dibawah..berita pasal kes ni yg masuk dlm paper..tv..and press conference also..

Berita pasal PETKNODE dlm the star: linknya disini
Link utk cerita sama dlm myMetro kat sini
Link drpd paper Malay Mail kat sini
Update drpd Oh Bulan linknya disini
Video press conference berkenaan kes ini linknya disini
Kes ini masuk dlm berita kul 8pm, news at NTV7, linknya disini

SILA AMBIL TISU SIAP2...TARIK NAPAS PANJANG2....BERISTIFAR...U MAY NOT LIKE WHAT U ARE ABOUT TO SEE..

 Kitten..nampak mcm stil ada uri..mati...

 Kurus kering x bermaya..x mampu berdiri..mengiow juga tak mampu..mujur selamat dan beransur pulih..tp traumanya??

 Owner mana x sakit hati kalau masa hantar kucing nya sihat tp kemudian jd begini..syukur aku x hantar Betty ke sana....boleh heart attack aku kalau Betty gini..!!

 Kitten..baru lahir dan masih ber uri..sudah melekat ke lantai..bila nak dikutip hancur..hati mana x sayu..kejamnya manusia nih!!

 Ibu dan anak..dlm satu cage..mati..aku dah x mampu nak berkata apa2..

 Trauma..busuk..bulu gugur..kelaparan..

Pergi sihat...balik kurus keding..trauma dan berkurap..need to say more??

 Sicomel ni dah bergelumang ngan poo dan pee nya utk brape hari tuhan ajer yg tau..takde rasa kasihan ke?? tgk raut wajahnya aje tau yg dia ni tak selesa..terseksa..padahal duduk situ bukan free okeh!!

 white mummy + 5 kittens.. 1 dead..sampai dah melekat kat cage, 2 are gasping for air, another 2 are rarely moving..berdosa kamu buat binatang mcm ni..tak tau la apa masalah diaorg nie..
 
Diselamatkan dengan adanya luka..aku yakin owner tak hantar dlm keadaan mcm nie..


 THE HEARTLESS PIGS!!

 LEFT
Shahrul Azuwan bin Adanan
821017-10-5289
Lot 2739, PT No 1426
Taman Genting Permai
44300 Batang Kali
Selangor
03-60574134
 
RIGHT
Yushairi bin Khairuddin
820227-05-5107
605, Lorong Anggerik 18
Jalan Anggerik 4
Bandar Sunggala
71050 Port Dickson
Negeri Sembilan

 hhhmm...melayu islam rupanya dua manusia kejam ni...semoga Allah turunkan balasan yg setimpal...ingat..doa yg teraniya itu makbul...siap korg...la ni Allah bayar cash...ko tunggu jer..maybe kalau pandai auta dan putar alam or kenal mana2 VVIP..ko terlepas didunia..tp tidak di akhirat!!

Dlm lokap boleh ke buat2 keje gini..dah mcm kat opis ni..tu main pesbuk ke hape yuh.....hai abg polis..nape x dikunci pintu lokap tuuu..polis pon x bleh pakai...haishhh...


7 comments:

  1. marah, sedih, pilu..sume ada....ingat kucing tu doakan mike2 tu masuk neraka tuh seme.huh!

    ReplyDelete
  2. Ini lah akibatnya kalau kita bertuhankan duit, collect duit, binatang tk jaga....rot in hell...

    ReplyDelete
  3. tak ada kata2 nak gambarkan si setan ni...tak selamat lah hidup kau...kau akan lebih merana dari kucing2 tu..AMIN.


    yatty

    ReplyDelete
  4. kepala hotak owner dia perangai macam taik , tak de hati perut lansung . bagi hukuman sama macam apa dia buat kat kucing2 tu , biar dia rasa .memang nak kena caci .

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers