Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 30 September 2011

Dasar budak ketiak..ngengada!!

As Salam...

Hi..!! hari ni Betty update blog..mama bz..type2 apa ntah kat lappy..pastuh tulis2..pastu ngamuk2....sampai tarik2 rambut..takut tgk..mama minggu ni mama sgt horror... kalau continue mcm ni gaya..mmg cukup lg seminggu botak ler mama tu..

 Hari ni Betty nak cerita..hhmm..komplen kot..pasal budak ni..budak yg bajet cute dan howt ni..si Bokashi mokmok..

 Selain nama panggilan adik..kitaorg panggil dia budak ketiak..sbb..dia suka ngendeng dok bawah ketiak mama..mmg x boleh berenggang..menyampah...!!

 Budak kenit mokmok nie..mama masak kat dapur..ikut..mama naik atas..ikut..mama buat keje skola kat lappy..dia duduk atas lappy..kalau mama garuk2 Betty..dia pon dtg mintak garuk jugak..penyebok dia nih!!

 Dia suka gurau2 gigit2 tgn mama..eeiiii..penuh air liur pas tu..pastu ma plak tepuk2 syg2 Betty ngan tangan penuh air liur dia tu..eiii..bucuk..bau sardin! Habis la bulu I yg sehalus sutera nih..huhuhu

 Tgk tu..buat muka cute sambil gigit2..kalau Betty..dah lama Betty bg siku..

 Muka belagak..mmg nak kene..sbb dia la mama dah kurang garuk perut Betty..sbb dia ni kalo nak tdo kene garuk dulu..perampas!!

 Kesian mama..buat kerja pon kene dukung2 riba2 dia..asyik nak berkepit jer..kalau dah duduk mcm tu mmg berjam2..x reti nak turun...yg lain2 dpt ni tgk jer...yela..terasa dipinggirkan..asyik nak mengulit dia jer..kitaorg nak gak..

Tdo pon ngan mama..poyo betul...Fei Mau si budak baik tu pun x ngengada mcm nie..dah pandai independent dah dia dok blkg ngan Giant..bukan mcm budak mokmok nie..kang mama bawak balik adik baru..baru dia tau ..

Dah la..Betty nak tdo..tgk..terpaksa bawak diri tdo depan sliding..sedih tau..Betty dah x disayangi lagi..hhuuhuhuhu..

P/S: Dah ler Betty..ko tgh skodeng mat Indon kat construction depan kan sebenarnya..mcm  ler mama x tau..gataii!! 
 

4 comments:

  1. eleh Betty..majuk konon..;p

    ReplyDelete
  2. salam singgah..
    hehehe sekodeng mat indon yer...gatei nih :P

    ReplyDelete
  3. Ish..ish Betty jealous yer,.... alah mama sayang semuanya...

    ReplyDelete
  4. manja btl anak2 ko ni....heeee...geram2

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers