Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Wednesday, 13 July 2011

Rozy & Ibu Mengandung semasa Snip Day

As salam..

Masa hari Snip Day Ahad lepas..Rozy mmg sengaja dilepaskan sbb dia friendly, x banyak songeh dah x sibuk nak gaduh..org gomol ke..org dukung ke..diam aje dia..hhmm..behave betul anak mama nih..perasan gak dia suka duduk depan pintu..motif?? hhmm..pandang pemandangan luar utk cari ketenangan sebelum kene snip?? atau cubaan melarikan diri..tgh tunggu org bukak pintu so boleh cabut lari demi menyelamatkan uterusnya?? ntah..tak pasti plak..

 Ouh..Ouh..nervousnya...dah ler turn lambat lg..takut..takut...


 Tiba2 dtg seekor calico..berhenti betul2 depan pintu..nervous dah..ingatkan nak gaduh..tp xde bunyi..dok pandang memandang macm tu jer..hhmm..nak kawan la ni..calico tu ngandung kot..dah besar perutnya..mcm tunggu time aje nak beranak..huhuhuuh..dah ler aku sawan tgk calico..teringat Moochin..sob..sob..sob..cerita Moochin di sini..

 Hi..nape awak dtg sini..awak sakit ke??
 Saya x sakit..mama saya nak cunat saya hari nie..takutla..

 Oooo..bagusla mama awak nak cunat awak..kalau x cunat..tgk perut boyot saya nih..ni la dptnya kalau x cunat..awak bukan tak tau..jantan kaberet banyak..dah pregnant saya kene tanggung sendiri semuanya..saya xde mama mcm awak nak jaga baby2 ni nanti..
Saya dah pernah pregnant..ada 3 baby kat umah..betul la..mama saya pon slalu ckp jantan kaberet banyak..bahaya utk girl2 yg comel2 mcm kita nie..

 Rooozzzyyyyy...meh sini..Dr dah panggil ni nak medical check up..lekasss sini....
Ehh..mama kita dah pekik2 mcm Tarzan rimba tu..kita gi dulu eh..u take care OK..nanti dah beranak dtg sini lg..kot2 Dr Nurul boleh cunatkan awak..kalau awak pandai naik bas/teksi..awak dtg la umah saya..nanti mama saya boleh jaga bg makan awak ngan baby2..mama saya mmg suka baby..dtg la..nah address ngan hp no kita..bye..
Err..Rozy..pepandai ko bg address yea..sejak bila ko ada hp??


Selain dari kawan baru si Rozy ni..hhmm..geng budak asrama pon ada datang..sape lg..si Moshi ngan mummy nye..mummy bawak 3 ekor adik2 tiri si Moshi utk med check up..sbb ada masalah utk poo..

 Cute kan Moshi ni..letakla mana2 dgn sape2..diam je dia..mmg sesuai utk dibuat menantu...x gitu Bokashi?? ye..diam tandanya setuju...hahahhaa..hhmm..Bokashi tu anak teruna si Rozy..dia ler yg pekenan kat Moshi..jgn harap..cukup umur..kamu juga akan mama snip..get rid of that ball2 of yours..huhuhuuh

Tgk si Moshi tu..ngan sape2 pon leh lepak..siap lena lg..cute girl ni plak anak kak Mira..suka dia bila disuruh posing nak amik gambar =)

P/S: Hari itu sgt best utk aku sbb jumpa kawan2..tp x best utk budak2 cunat sbb kene berpisah ngan uterus masing2..hehehhe..

5 comments:

  1. sedih pulak bila tgk si Rozy ngan ibu mengandung tu berborak

    harap-harap ibu mengandung tu selamat melahirkan anak-anaknya, sentiasa dimurahkan rezeki dan dilindungi oleh-Nya, amin...

    ReplyDelete
  2. Senang berurusan dgn Rozy. Masa bawak abg Madan cunat dulu, kecoh sbb dia terlepas kandang. Sib baik dpt tangkap semula...
    Camner dgn budak2 yg cunat hari tu, dah ok, ker...?

    ReplyDelete
  3. ehehe...Rozy aper kabar?
    Eh rasanya kucen tak tak peknen laa..dr.Nurul dah mandulkan dia kalau tak silap..kalau tak silap laa..sbb aritu jumpa gak..:))

    ReplyDelete
  4. MM..aku memandai jer..ahahhaha

    hana..alhamdulillah selamat sume..

    kak Kim..Rozy kan kucing pasar..itu ler kot dia tak kisah ramai2 org..Momot nyer luka jahir OK tp Rozy mcm bengkak la..dia tak mau dikandang..pastu jalan sana sini..takut bentan aje

    Cikgu..sungguh nye dah sunat..sbb boolat naa perutnya...kalau dah cunat bagusla..geram nak amik jer..suka diler calico..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers