Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Thursday, 14 July 2011

Saya abg hensem :p

As salam..

 Hiii...salam perkenalan..saya Motty Bokashi..panggil aje Bokashi..saya abg kpd Fei Mau si ekor kontot ngan Lulu si budak bucuk =) 
Hmmm..mama panggil saya si gomok tp Big Boss panggil saya abg hensem..hehehhe..saya  pakai 3 stokin putih satu stokin coklat..mama slalu ckp .. "Bokashi..nape kaler stokin lain2..x sama panjang plak tu..beli masa cheap sale kat Mydin ker???" pastu ma gelak..Eleeee..mama tu dengki..sbb saya abg hensem...

~ Eleeeeeeee..hensem ler sangat..org rabun je kata ko hensem Bokashi..ko jgn perasan..rasa nak pinjam ayat aunty Ila..weik..weik...hahhahaha.. ~

 Mama & mama Rozy pesan...Bokashi kene slalu grooming bulu..sbb Bokashi bulu panjang sikit dr adik2 yg lain..hhmmm..hensem tak ekor Bokashi nie..Lulu ngan Fei Mau suka gigit ekor saya..benci tau..dah sikat elok2 saje je dia kasi comot balik..tp Bokashi sabar jea..sbb ma ckp abg hensem kene sentiasa cool... x boleh marah2..cooool =)

 Selain diri sendiri..saya kene tgk2kan kebersihan adik2 bucuk saya tu..depa bulu pendek..tu yg malas grooming..x boleh harap betul..sniff..sniff..."Fei Mau..ko lepas yak2 ke?? Nape x cuci bersih2 ni..eeiiiiuuwww..ko ni pengotor la..takkan aku nak cuci montot ko plak!!"
~ Lorr..yg ko cium montot aku tu nape dol??!!  muahahhahahha ~

Mama suka agah2 Bokashi suruh berdiri mcm nie..nak tgk perut katanya..dah boroi ke belum..ada ke??!! Jatuhla saham abg hensem nie..

 Walaupun tgh tdo..saya masih maintain hensem kan?? Sekali pandang Hans Isaac..2 kali pandang mcm Justin Bieber pon adooo....hehhe...

 Ketika bermain..juga saya ttp hensem..tgk micai saya tuh..hari2 gentel..kalau boleh nak ada micai mcm A. Galak..boleh tak?? Penting jaga micai ni..x macam Fei Mau..dia xde micai..micai dia tinggal kontot2..sama je mcm ekor dia yg kontot tu..x caya nanti pi tgk gambar dia..kesian betul..micai cacat..ahhahahaaha...


 Mood x baik..saya baru dimandikan mama..tp kalau dah mmg dilahirkan hensem..nak buat mcm mana kan..walau x senyum ttp nampak hensem..hhmmm..

 Bokashi pon boleh buat mata stim..well..abg hensem mestila pandai menggoda..

Sila abaikan montot hensem saya tu yea..hehhehe

P/S: Hensem kerr??? Kalau yea pon hensem..bersyukur..jgn berlagak..nanti Tuhan marah..kalau diambil nikmat hensem tu... kamu tu nak???


1 comment:

  1. Mmg hensem sesangat..boleh jadi of the year..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers