Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Thursday, 21 July 2011

Yeaayy!! Si comel 6 ekor dah sampai..

As salam..

Haa...tgk...tgk..apa yg tergantung kat hp tu.....iskkhhh..jgn ler kutuk hp tu..yea..mmg hp tu tak sehebat iphone atau BB tp..ia sgt istimewa sbb kalernya pink dah pemberian Big Boss..sila concentrate pd kucing pink yg tergantung itu..comel kan?!! kan?!! kan?!

 Bukan sekor yea...ada 5 ekor lg ..hahahahaha..tamak..tamak..comel kan?? Itu belum kluar plastik...

 Dah kluar plastik..ekor sudah nampak..lg la comel...oouuhhhh..comelnya kamuu...geram aku!! Tak decide lg mana satu nak letak kat kunci umah/kereta/pendrive..yg biru tu asalnya nak letak kat dlm kereta..tp..kan kereta dah tukar kaler..bukan biru lg..dah nak cat kaler pink..ihik..ihik.. asalnya kaler sama semua..tp yg cream ngan coklat tu mintak spesel order..tukar kaler tinge ngan ekor..ternyata..hasilnya sangattt comel!! :p Ikut hati nak mintak jahitkan belang2 kat badan kucing tu..hahahah..mau meroyan nanti si tukang jahit..x pasal2 kes dera..tak jadi la...

 Hhmmm..yang ni kucing couple..yg comot2 tu adik aku punyer, si Acik..terima kasih sbb slalu kasi pinjam kete sepanjang berbulan Bebe di bengkel..yg oren tu utk gf nye..sbb sgt memahami..bila dah aku rembat kete Acik tu nak sbb nak gi mana2..kene la dia dating pakai kete gfnya..thanks Ila, thanks byk2 =) Jasamu dikenang weh!!

 Sawan tak tgk byk comel2 nie...sebenarnya kuceng2 ni jual utk charity by Kucing Terbiar Anjing Jalanan (KTAJ) ..hasil jualan semua masuk tabung utk tujuan rawatan dan apa2 emergency yg berkaitan dgn stray cats/dogs..korg berkenan?? contact ler KTAJ tu mll FB nya..beli byk2 sikit..dr korg beli merapu2..at least yg ni beli ada tujuan amal..

 Sebenarnya, ada je mulut2 puaka yg kata.."Eleh..baik ko derma kat manusia"..Hmm..tp pandangan aku beza..charity utk manusia byk dah..sekali skala aku nak tukar angin..salurkan $$$ kat animal plak..tak salah kan..

 Korg nak pattern lain..ada..byk weh..pilih saja..boleh request kaler lagi..

 Nih lagi...comelkan racoon  & zirafah tu..sungguh..sumpah comel!!

 Atau korg nak manis2??  Ahaa...yg ni dijamin tidak bersemut tak kira dimana lokasi korg letak donut comel ni..ni haa..kalau Dunkin ngan Big Apple tgk...mau nangis diaorg..muahahahh....personal fav..donut merah (strawberry ler kot) dengan donut kuning (mango custard kot)..tgk pon sedap..hhmm..kene singgah Big Apple weekend nih..HARUS!!

Kalau korg berhati jambu pasti korg minat pattern love nih....personal fav aku yg kaler putih biru tu,,takpun love merah yg ada butterfly pink tu..sweet nya..


P/S: Harga lain2 tgk pattern..jgn risau..x mahal..kalau tak takkan aku beli skali 6 ekor..ini pon ada rasa nak beli lg....mau spesel order saiz besau..khas utk kete pink..ngeee..eheheheh..pastu boleh request special order lagi ikut citarasa..baguskan?!


2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers