Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Saturday, 11 June 2011

Mesti sunat ker??

As salam..

 Ma..betul ke dlm seminggu dua ni mama nak sunat Rozy?? Sahih ke berita tu?? 
~Ye..berita tu sahih lg tepat maklumatnya..ngape..

Uiihh..memikirkannya aje dah takut..kene operate ke? mesti sakit..
~ Apa nak takut..mama antar pegi doctor, bukan sunat dgn tok mudim ke pak dukun..operate sikit je..nanti Rozy pengsan..so x le rasa sakit..
 
Mesti kene sunat ke?? x boleh skip ke ma..? nanti kalau kene masuk wad mcm mana..sape nak jaga baby2..kak Betty ckp dia x mau jaga baby2 Rozy.. 
~ X boleh..semua bila cukup umur mesti sunat..xde pengecualian..toksah ngarut..xdenye masuk wad..bukannya ko nak beranak sulung..baby2 mama & Big Boss jaga..jgn nak ngelat yea..
 
 Tapi..Mail Lambung x sunat pon..boleh plak..mana acii..mentang2 dia boy..x adil nie.
~ Mail tu ketua kampung..dia byk duty so dia sunat tp lambat sikit..

 X payah sunat la ma..Rozy janji x bising2 nak kawin..xde carik boyfriend dah pas nie..Rozy dok dendiam je..kalau Mail lalu Rozy x tackle2 dia lg..kalau ada yg nak tackle nanti Rozy wat dek aje..x payah la ye ma..ye..
~ Ele..skrg ni ko diam ler..sat lg mama off lampu nak tido kang mula la buat drama..bising2..gatai betul yea..
 
 Urrgghhh..nampak gaya kene sunat gak nie..adoii..mana nak lari..nak mintak tolong sape nih.. 
~ Tak payah lari..pasrah je..sunat ttp sunat!!

Iye ler ma..ye ler..sunat ler..
~ Good girl =) nanti ma blanjer wet food ok.. 
Apa barang wet food..baby2 bolehla ma gula2kan mcm tu..Rozy nak Fillet O Fish McD 2 bijik..
~ Tampau nak??

3 comments:

  1. ehehe..order lebih sket McD tu Rozy..hik2

    ReplyDelete
  2. kelakar betul baca dialog2 budak2 nie..kalau betul mesti leh masuk raja lawak.. =))

    ReplyDelete
  3. kak gt: order lebey pastu posle ke kg pandan..hehhe

    sharz: dok agak2 ler apa yg depa nak cko based pd ekspresi muka..bedal2 je..hahah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers