Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 10 June 2011

Ada ke ckp muka Rozy sama mcm Betty..no..no..no..no..

As salam..

Mama tgh buat muffin kat dapur..Betty xde mood nak join mama baking hari nie..Ada kemusykilan yg mengganggu ketenangan jiwa & pikiran Betty skrg ni..I stress tau..

Hhmmm..Betty x puas hati..mama kata muka Rozy Tiger mcm muka Betty..ye ke?? cuba tgk betul2..sama ke?? Bukan ke senyuman Betty lebih menggoda..meow Betty lebih merdu dr si Rozy tu..
Ni Rozy..sama ke?? Betty rasa Betty lg cute..sbb idung Betty besar sikit..idung Rozy ni kemek..kan..kan..ni mesti malas buat facial nie..
Bukan ke gaya Betty tido lebih sexy, anggun dan menggiurkan..kan..kan..tengok peha Betty yg tulus mulus tu..Rozy ada ke?? Betty ada bantal peberet & bunga tulip peberet..ko ada ke Rozy????
Ni Rozy tido..x senonoh kan..tido keluar lidah pastu ada liur basi..eeuuwww..x vouge lansung..kan..kan..tu tgh mimpi mkn sardin ke hape tu..
Betul kan apa yg Betty ckp..Rozy x sama lansung mcm Betty...Betty x suka tau..Betty ni 1 in a million...tak tau ke..mama kata weekend ni mama nak bawak Betty balik..mama nak suruh Betty sama2 jaga baby si Rozy...malas nyer..dulu mama suruh Betty jaga Nell (RIP), pastu mama adopt Mail Lambung..pastu mama adopt Giant ngan Moochin, ni nak suruh Betty tgk2kan baby yg 3 ketul tu lagi...Betty x nak jd nanny la..Betty nak jadi model ler ma..
P/S: Betty kan kakak..Betty kene mengalah..kene tolong mama jaga adik2..pasni Rozy mama nak antar pegi snip..dia kene rest..Betty x kesiankan mama ke..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers