Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Thursday, 30 June 2011

Mengganggu tumpuan time mama tgk Boys Over Flowers..

As salam..

Hangin..hangin..hangin..sajer kan..nak carik gaduh yer..nak declare war ke hah??!!


Korg bukan tak tau ni citer peberet mama..biarla dah beribu kali tgk..biarla dah hafal dialog...tolong la jgn ganggu..tp korg x kira..kan..time tu la Rozy merengek minta hantarkan ke litter tray..boleh plak time tu ko nak yak2 ye Rozy..sajer je..masa tu la korang jatuhkan macm2..time tu la korg main marathon dlm umah dan sengaja buat badan mama jadi hurdle so korg leh buat larian lompat berpagar..kan..kan..paling kureng skali..Rozy duduk depan TV..memandang mama dgn sinis..apakah??!! Korg jeles ke mama suka tgk Gu Jun Pyo (Lee Min Ho)..korg dengki kan?? 

Selamba jek..kalau dok dendiam takpe..ni x..masa depan tv tu la ko nak bergaru2..nak jilat montot..nak stretching wat senaman poco2..apa ni Rozyyyyy...sob..sob..sob...tepilaa...tepii...

How can u NOT LOVE this face?? how can u ignore him?! cuba la tgk TV diam2 dgn mama..plss..bukan lama..sejam jer...sob..sob..sob..bg la ma destress..ma tension tau..

Bila budak2 asrama ni makin besar..makin suka explore sana sini..bagus utk perkembangan mental..tp..mamanye yg nak mental case sbb kene kejar sampai tingkat 3..semput..semput.. mentang2 korg kecik boleh bolos sana sini..mama risau korg jatuh masa syok berlari2 dr tingkat 1 ke tingkat 3..korg suka wat mama urut dada kan..menci!! Dapur pon korg nak bedal wat tempat main..mana boleh..bahaya!! Kene slalu tutup pintu dapur skrg ni ..penat tau bukak tutup bukak tutup pintu...kenapa x leh bg mama tgk BOF dgn aman..what's ur problem?? bukan tghari time tdo korg ke..apsal active semacam nie..kenapa?? sob..sob..sob..


Masa tu gak ler ada yg main atas bekas ikan..korg nak si Puyu tu kene heart attack ke??!! asyik dok ambush dia jer.. tak pun dok main wayer belakang TV, sajer nak putuskan wayer TV so mama xleh tgk BOF ke....apa nie Lulu..x padan ngan betina tau..pls la...sob..sob..sob...
Hmm..anak2 Rozy dah makin besar..ligat, makin nakal..nama pun budak2..dulu sangat ikut disiplin..masuk asrama means masa utk tdo..x kirala pukul berapa..siang atau malam..mmg sgt berdisiplin..skrg?? jgn harap..kita masukkan depa..siap pekik2..menjawab2 plak tu mulutnya....sepatah kita tanya..meleret2 dia jawab..kalau aku ckp..tdo..besok skolah..alasan diberi..saya x skola..sy cuti israk mikraj..saya home school..apakah??!! kenapa mesti nak mintak outing masa BOF tgh on air..kenapa??!! sedangkan sebelum tu elok je korg duduk diam2..sob..sob..sob..

Mogok sbb x bg outing...ada mama kesah..hahahah
Maa..Atek rasa..x payah la ma bengang nangis2 sbb gangguan dr anak jin 3 ekor tu bila nak tgk Lee Min Ho tu..ni ada..Lee Min Tek..xde jauh beza sgt..tgk..tgk..sama kan..kalau close up dr tepi..fuuhh..confirm sama esp tang hidung..!! kan ma..kan..kan..
Lee Min Tek??!! Eeuuuwww.....xpe la..xpela..kita mkn nasik goreng belacan dulu yea..buat tenangkan hati..hari ni BOF pukul 3.30 ptg..sila jgn kaco mama..amaran keras ni!!

 P/S: Alang2 dah mkn nasik goreng sepinggan..why not kita try buat CHOLESTEROL IQ QUIZ... from American Heart Society





1 comment:

  1. hehe...tensen je muka memasing kena kurung :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers