Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 2 March 2012

The 7th Scientific Manuscript Writting & Final Report

As Salam..
Tidak mampu utk bercerita panjang..layan gambar je la berserta sedikit description bawah gambar tu..

 Ni ha...berbengkel jauh nun di Kuala Selangor..takut kami ni pakat2 lari balik ka??? Ehehehhe...

 Sblm check in..sempat naik Bukit Malawati..melawat sedare jauh korg2 semua..Takleh blah..monyet ni bajet ensem plak time aku snap pic..

 Melegakan hati yg gundah dulana sbb manuscript belum siap dengan makan..makan mmg terjaga..6 kali sehari..haishhh...kak Lela ngan Nana khusyuk makan..refill tenaga katanya..

 Ni..makan lagi..nampak beehun setembun tu..pinggan aku ler..sedap plak beehunnya ptg tu..

 Tekun mmbuat translation, mengedit dan sewaktu dengannya...urrghhh...yg dtg ni sume wajib publish paper...uhuk uhuk..

 Amoi CJ nie..kejenya mengajak aku makan..dari awal sampai akhir...sblh tu housemate/osmet 2 hari...Mastura namanya..duduk dgn dia..gelak saje kejenya..kalau dia dah dtg mood Sangam..sila tadah tinge yek...

 Last day..ceria x hingat!!
Sempat posing merapu bukak ketiak sebelum gerak ke kedai kerepek dan tgk kunang2 kat Kg Kuantan..aku x pi la nengok fireflies tu..dah 2 kali tgk kat Kuala Gula..sama jek...aku berlari balik ngan kak Lela mengejar suami dan anak masing2..muahahahhahaha!!!!

P/S: Manuscript masih belum siap..apsal lembab sgt nie....

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers