Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Thursday, 1 March 2012

Papa Giant si bapa tunggal..

As Salam..

Berbulan yg lepas..ada ternampak Pak Ngah upload gambar kucing niece dia..eh..eh..mcm Papa Giant la!! tak caya..cuba tgk..sama kan!! kan!!

 Dari atas mmg ingat ni si Giant tau..mok2 nye kamu..geram nak lepuk2 je montot sexy dia tuh..

 Tgk tu..xdok leher..mcm Giant jugak!!

Pak Ngah kata, budak ni besau..nak dekat 10kg..ya tuhan!! Ko ni kucing ke kambeng nak oii...!! Berat sungguh badan montok mu ituu..Dia ni Russian Blue katanya..baka import nih kot...

Hah!! yg ni plak Papa Giant yg sebenar..xpelah Giant..kamu bukan Russian Blue..kamu Malaysia Grey Smoke (Kelabu Asap) kesayangan mama ngan Big Boss!!

X pernah lagi jumpa kucing jantan yg sangat penyanyang mcm Papa Giant, bukan takat ngan anak dia, ngan anak kucing lain pon dia x marah..mmg sangat mesra alam...
Almaklumla..Giant ni bapa tunggal..selepas Moochin (wife dia) mati diserang anjing liar, dia la dok besar2kan anak2 dia kat cage belakang tu..masa kutip Si Rozy Tiger ngan anak2 yg 3 ekor tu..dia ni la bapa angkat merangkap babysitter depa..nak harapkan Mail Lambung..hhmm..tak payah..!! Kejenye dok ngorat Rozy jer..gateii!!

P/S: Lebiu Giant!!


9 comments:

  1. Ouhhh.. Papa giant!!! I lebiu! Sama cam Chi-Chi auntie!

    ReplyDelete
  2. 10 kg ? Makkk oiiiiiiii..... gebus gebas nak dukung kalu kena pakai stroller kehkehkehkeh

    Papa Giant. senyum skit

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg kene pakai stroller..kalau dukung bleh naik muscle lengan aku nih ha..hahhahah

      Delete
  3. Hi Giant, sehari makan brp pinggan..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah ler kak kim, dia tu buffet sokmo kat cage belakang..hhikhikhik

      Delete
  4. mmg Giant! mcm mama die dgn papa die jugak! tidak ketinggalan macam aunty Mya gak...ahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha...mmg keturunan giant..kihkihkih

      Delete
    2. tokei Giant ke hape nie?

      sukakan bila ada kocing jantan yang penyayang?

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers