Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 4 January 2013

Episod Demam Mama

As Salam...

 Haiii...hari ni...Mada akan tolong mama update blog...mama demam..tgk ni..abis tilam Mada dia konker..terpaksala Mada menyelit kat tepi peha drumstick mama nih..takpela..mengalah dgn org demam kan...

 Kisah demam ni bermula..bila mama pegi Magick River tu...berendam dari pukul 12 sampai pukul 6 kot dlm sungai tu..pastu bila hujan pon berendam..hhmm...itu la dapatnya...sampai demam2....masa mlm tu dah x sedap badan katanya...tp tu la..sape suruh mendugong x sedar diri kan...feeling2 mermaid ler tuh...nah..rasakan la penangan demam..huhuuhuh...


 Hari Isnin tu...mama dpt MC...Dah tau x sedap badan..mlm new year tu pon bukannya nak reti dok umah..pas abis tuisyen..mama & Big Boss pi melepak kat mekdi sampaaaaii azan Subuh..celebrate New Year katanya...haa...berembun la tuh...mcm mana x teruk demam tu..kan...


 Hari Rabu tu..mama MC lagik..mmg teruk la demam dia...Ingatkan dia reti la nak duduk diam2 kat umah..hhmm..nan hado!! Malam tu dia pi berpenyet pulak...tp sbb mkn dgn kawan2..berselera katanya...sbb masa siang tu mama mmg x sedap mkn..nasik sepinggan biasa pon x abis..mcm x caya je mama makan sikit kan...iskh..iskh..unbelievable sgt...sbb selalu kalau mkn..nasik dia mcm gunung..hahhahah....


 Hari Khamis...mama demam jugak..tp on off..so mama keje mcm biasa...mlm tu...hilang lagik...pi Secret recipe...haaa..wajibla dia mkn mcm org x demam..mama kata dia makan bukannya rasa pon sbb tekak x ok lagi..dia cuma memenuhi tuntutan perut yg lapa....dia mengidam Turkish Indulgence katanya...apakah??! Pastu..mama ckp..dia sepertinya telah berjaya menspreadkan virus dia kat kawan2 lain...Err...ada ke kawan2 mama yg demam hari ni??


 Org demam main bowling...eleh...mama tu iye2 jek..dia mana reti main bowling..mama saya tu mmg xde bakat kesukanan i tell you..bakat pemakanan ada la...makannnnn jer...pastu makannnnn lagi...hehhehe...

 Okla...Mada stop kat sini ek..mama dah jeling2 tu..nanti kita sambung gossip2 lagi ek..

Ohh..sblm Mada lupa...Happy Belated Birthday nanny...mudah2an panjang umur murah rezeki...


Ok la...Mada nak tgk TV..kbaii!!


3 comments:

  1. Baik mada tlg mama update kn..hehhe

    ReplyDelete
  2. hahaa.. pndai jelah ko komen mama ko kan. tapi rabun mata ko nanti tgok tv dkt2 camtu !

    ReplyDelete
  3. harap mama kamu dah sembuh demamnya yer mada hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers