Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 11 January 2013

Dah setahun..rindunyer..


As Salam..

Hari Jumaat...x sabar nak tunggu Sabtu...letih!
Mood suam2 kuku jer...belek2 pic lama...tertengok pic Betty aka kak mok..
Diam x diam..dah setahun kak mok x ada...
Tapi hari2 x pernah lupa..kak mok anak kesayangan semua...
Buah hati pengarang jantung..dia lah racun, dialah penawar..

 Ingat lagi nih? kak mok yg ala2 ratu kebaya la kononnya..huuhuh

 Baju kak mok yg snoopy nih..sampai skrg xde sape boleh pakai..bila try pakai..x fit sbb baju terlalu besar..so korg imagine je le saiz kak mok mcm mana..yg dah pernah jumpa pon kata dia nih besar..padahal yg korg nampak tu saiz dia dah kecik sbb dia dah start sakit2...ada je baju nih kat umah..rindu..

 Rindu muka garang dia..soalan cliche sape yg tgk Betty .... "Err,,ni kucing jantan kan?" Arrr...nama pon Betty...gugurl la!

 Time ni...dia dah boleh terima kehadiran Rozy Tiger satu family..ni dia dah boleh sharing2 dgn Chachi..Chachi jer pon yg suka ikut montot kak mok ni :)

Lama2...dgn Rozy pon dah boleh fren2..alhamdulillah...tapi biasalah..ada masa2 berhentam jugak..maklumla..payah kalau satu umah ada 2 diva! Tapi of kos kak mok yg menang sokmo...

Suka pic ni..jgn kata aku syok sendirik pulak..tp ini antara pic hari2 terakhir Betty sblm dia pergi selamanya...

P/S: Rindu sgt...3 Januari yg lepas..genap la setahun Betty pergi utk selamanya...tp hati kami x pernah lupakan Betty...so far xde jumpa mana2 yg iras2 Betty pon..yg serupa mmg jauh sekali...takpelah...adik2 dia ramai..buat penghibur hati kami kat umah..




3 comments:

  1. Insya Allah, dia dah tenang disana dan mendoakan yang terbaik untuk mama dia

    ReplyDelete
  2. rindu itu takkan terlerai sampai bila2... moga betty kat sana dapat doakan yg terbaik mama n family kat sini kan

    ReplyDelete
  3. yang pergi tu sntiasa di hati kan..

    teringat gak kat jejebon yg telah pergi :(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers