Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Tuesday, 14 February 2012

VIVA forever & Boo Yong

As Salam..

 Ehem..ehem..muka atak sunyummmmm...kehkehkeh...Kenapa yea??
Hmm..semalam..hari yg sangat mendebarkan..sbb smlm ada viva..tapi alhamdulillah..sumenya berjalan lancar..bila aku kata lancar..maksudnya bukanlah excellent sampai xde correction...correction ttp ada..kita kan masih dalam fasa belajar..terima kasihla utk SV dan para examiner yg bagi opinion dan suluhkan arah utk aku meng'uummphhh' kan lagi thesis tu..la ni..gigihla aku mengadap SPSS tu semua utk add in mende2 yg terkurang..

 Smlm balik..mmg berkobar2 nak buat terus la kununnya..tp letih mmg toksah ckp ler..3 hari x senang duduk bahana memikirkan ketakutan nak mengadap examiner..sudahnya..kepenatan..smlm lah antara tdo terindah yg pernah aku rasa...sbb hati dah tenang..mimpi pon indah2 belaka...kihkihkih..
Dan aku pasti kwn2 yg lain pun sama..skrg ni tgh giler ngejar dateline sbb thesis kene submit by Feb 27th...cepat tul masa berlalu..

 Kalaulah furkids bleh diharap mcm nie..haishh...rindunya ngan depa ..hari ni baru nak balik umah..esp si Lulu yg baru cunat Ahad lepas..tunggu yer sayang..mlm nanti ma balik..

Oh yea..lupa nak bgtau..Ahad ni kami nak fetch Boo Yong (gambar kat atas..si oren comel) dari sorg rescuer dari Scratch/KTAJ..
Kenapa Boo Yong?? x komersil langsung nama..nama dah mcm nama kampung2..palcik BUYUNG gamaknya..ntah ler..Big Boss yg pilih...sungguh x glam!! muahahahahah!!! 

Aku x paham..cam ni punye comel pon ada yg buang..pastuh..ramai ler yg tampil ngaku ni kucing depa yg hilang tp selepas tapisan demi tapisan..selidik punye selidik..rupanya bukan..ada yg salah area/location, silap jantina etc..

Sudah..apa2 hal budak ni akan dirawat dulu..kesian..berkutu babi siap kata rescuer..insyaallah akan terus snip juga.....xpelah Boo Yong..kamu duduk je la ngan mama dulu..biar mama ngan Big Boss jaga kamu..kamu nak di put for adoption ka..nak di jaga terus ka..kemudian la pikir..yg pntg mama nak kamu sihat..mama nak snip kamu supaya selamat drpd BYB..

P/S: X sabar mau hantar thesis dan jumpa Boo Yong..sudah x larat mengadap utk buat correction..aku nak buat manuscript plak..ahaks..



4 comments:

  1. BuYong!!! ekekekek cumel!

    ReplyDelete
  2. Boo yong pn boo yong la janji mama sayang... ;)

    ReplyDelete
  3. ok laa Buyung dari buntat..ekeke ;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers