Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Tuesday, 7 February 2012

ID tag dah sampai..Bokashi terasa sgt hensem!

As Salam...
Hari Chap Goh Mei..cuti..sbb semalam Maulidur Rasul jatuh hari Ahad..
 Big Boss ckp..ada envelope utk MB..dalam hati..alorrr..mesti surat utang...bill2 ler tu..tapi rupa2nya bukan....ID TAG BUDAK2 BUCUK DAH SAMPAI..Yehaaaaaaaaaaaa!!!

 Cantik tak?? Cantik tak?? Sbb tu Lulu ngan Rozy..so amik la pattern gugurl sikit..dengan harapan perangai akan berubah kepada sedikit bersopan santun pas nih...hikhik

Hmmm...x mampu rasanya nak beli yg stainless steel yg boleh engrave tu...mahal satu hal..kalau hilang camner?? sia2 je..budak2 ni sume lasak2 gaya komando kalau bermain...
Sudah..!! Mama beli murah2 jer...kalau ilang x ralat utk beli lagi...

Mende ni order dari Scratch..3 pcs utk RM20 inc. postage..ok apa...cute2 pon cute..handmade lagik!!
Sape berminat leh tgk2 sana yer..click aje nama Scratch tu..dah bubuh link kat sana..ada mcm2 pattern..ada tag yg clear mcm yg kat atas tu..ada yg kaler putih..yg penting tu ha...ada no telefon..kot2 hilang dan dijumpai..kan..yg kat atas tu..no tel terpaksa ler di padam..kang korg jaja fon no aku x pasal2...pemes plak..hikhikhik..

 Ehem..Ehem..ma..oh ma..nampak tak...ada x apa2 perubahan pada Bokashi..??
Ntah...apa??

 Tengoklah betul2..bukak mata besau2...
Mana..x de pape pon...bulu dada putih??

 Ni ha ma..tgkla..tgkla...nampak??
Apa..tgk idung berkarat kamu kah??

 Maleh betul ngan mama nih..dia dengki ler tuh...ppffftttt!!!
 Tgk ni..Id tag Bokashi..cantikkan...bentuk bone..barulah macho..nampak mcm abg2 sikit..
Hhhmm..xde maknanya abg2..kalau taik mata ngan taik idung masih hari2 mama kene bersihkan!!

 Comelkan..ni Rozy punye...suka kucing yg dilukis tu..muka notty...sesuai sgt ngan peel makcik Rozy nih!

Hoiii!! ngape buat muka mcm tu..bedal kang!
Hhhmm...Bokashi terasa sangat hensem macho penuh gaya mutu keunggulan dengan adanya tag baru nih..tu jer...


P/S: TQ Nerq!


2 comments:

  1. kiut!

    kite pon teringin nak buat utk jejebon yg kuat merayap tp masalahnya dorang ni takmo pakai kolar haihh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. babe..kalau depa xmo pakai kolar..belikan klar kutu tu..yg tu kene pakai rapat ngan kulit leher..zlalunya depa nak tanggalkan pon x leh..pastu beli loceng..bleh pasangkan tag tu kat loceng ,mcm yg kita buat kat bokashi ni..

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers