Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Sunday, 14 August 2011

Senario Ops Pocot =)

As salam..

Haii..ptg ni nak citer pasal Senario The Movie: Ops Pocot..citer ni dah kuar lama..masa bulan July..tp of kos la x p tgk..kan xde kete..dah bulan 8 ni baru berkesempatan..dah masuk Astro First dah pon kan..

Kalau dah citer Senario..takkan nak nangis2 meraung2 plak kan..mmg gelak je la kejenya..tambah2 ada Mr. Os..hhmm..dah kene sangat..yg lain budak2 pompuan laki tu watak tambahan jer..buat perencah pelengkap citer nie..


Citer pasal 3 org si Azli, Lan Pet2 ngan Wahid..sume ada masalah penakut, lemah semangat dan lembut..kene masuk RELA..dipaksa join dek boss masing2..hhmmm..dah org penakut etc masuk kem latihan tentera..mmg bahan ler...si Azli lembut dok terkepit2..si Wahid yg asyik berdarah idung...hahahhaha...

Ni si Wahid..lemah semangat..kalau takut jer terus gagap..idung kluar darah..x kisahler ngan sape pom..takut jer berdarah..muahahhahaha..

Scene ni aku suka..si Lan ni datang kem RELA di hantar macha jual susu..tu yg dok peluk tabung susu kat blkg tuh..siap ckp tamil lg...muahahhahaahha... heyy..ntah macha  mana depa rembat masuk filem nie..kehehhehe...

Yg ni plak..Wahid dtg naik beca..tp yg dok mengayuh si Wahid..abg beca tu sedap tdo kat seat belakang..dah  ler kayuh sendiri..pastu kene bayar lg sepuluh hengget..sbb sewa beca...boleh gitu??? muahahahha...

Ni lg diva..si lembut ni dtg naik kete kuda lembu..dgn topi ala2 musim panas di UK..hambekk!! muahahahhaha...siap pesan kat abg tu suruh fetch dia balik bila dia dah tamat latihan...wahahhahaha...

Tido pakai bedak sejuk okess..utk kecantikkan kulit gitu..ko ada??? muahahhahahah

Si Lan ni slalu kene usik ngan kwn2 opis dia dgn ular mainan..sampai pengsan2 dia..la ni bila dah balik dari training RELA..dia plak takutkan kwn2 dia dgn ular sawa real...muahahahhaha..suka aku....

Kesimpulannya aku suka citer ni..ni citer ringan..utk release tension gelak2 mmg sesuai..x sia2 Senario lama peram..bila depa kluar movie...hasilnya mmg best..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers