Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Sunday, 7 August 2011

MATTA FAIR 2011 kembali!!!

As salam

Nak kongsi..berita gembira utk kaki jalan/holiday/merayap...

MATTA FAIR 2011 nak on lagi..!!! 


Sape2 yg giler holiday leh la serbu PWTC utk hunt segala pakej2 holiday..good bargain ok...kalau x silap ada lebih 1000 participant..MAS, Air Asia..dan baaaanyak travel agency yg akan bukak booth..this time mcm ada tema plak..dia lebih kepada utk honeymoon package & wedding package..


MATTA FAIR KUALA LUMPUR
VENUE: PWTC
DATE: 12 - 14 AUG 2011

MATTA FAIR PERAK
VENUE: STADIUM INDERA MULIA, KG SIMEE PERAK
DATE: 12 - 14 AUG 2011



Tempat yg korang boleh serbu:

  • honeymoon/wedding package - gi survey2 kat mezzanine floor..ada lebih kurang 80 lebih booth utk package2 spesis mcm nie..
  • barang2 utk travel spt winter clothing, luggage, travel insurance - sila angkat kaki ke Dewan Tun Dr Ismail..area dewan ni free..ada lebih kurang 60 booth kat sini..nak beli secomel2 hand luggage sampai ke sebesar2 bapak luggage..sini tempatnya..nak beli baju sejuk..kot bulu pon buleh..
  • International travel package & tours - sila berlari2 ke Dewan 1 dan 2..ko nak gi mana? Afrika? Congo? pi carik best package deal kat sana..
  • Domestic & Asian tours - sila angkat montot anda bergerak ke Dewan 3..
 
Selain itu..ada lucky draw jugak.. kalau beli pakage international RM500, entitle utk 1 lucky draw..hadiah??? pakej bernilai RM25,000..ko tak nak ke??? 


Kalau yg domestic package plak pon adoo..beli RM200 dptler 1 lucky draw..hadiahnya pakej bernilai RM5000..kalau beli yg RM400..dpt 2 lucky draw..senang citer lg banyak beli lg banyak la lucky draw dapat...


Masuk kene bayar..RM 3 per head..budak bawah 12 thn free..kalau xmo bayar..ko duduk berlegar2 je la kat dewan Tun Dr Ismail tu..sbb area tu je free..


P/S:  Aku hanya mampu tolong war2 kan saja event nih..sbb aku maybe x dpt pi..maklumla..kete xde..haisshhh..ckp pasal kete..blood pressure boleh naik..mood boleh down..mencik!! 












































No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers