Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Wednesday, 24 August 2011

Kad raya...duit raya..


As salam..

Hhmmm..zaman dah berubah..dunia dah maju...
Nahh...kad raya instant jer mampu ku beri utk semua kawan2..sahabat handai..kaum keluarga..peminat2 aku kucing dan my fellow readers..kalau xnak pun amik je la..free..bukan kene bayor pun..

Di kesempatan ini..mamabetty & Big Boss & anak2 bulus yg notty2 nie..nak minta maaf sekiranya ada dalam kita gurau2 gelak ketawa..kot2 ada kelakuan tak senonoh kurang menyenangkan dan tak berkenan di mata... atau tutur kata yg kurang ajar menyinggung punggung perasaan hingga terguris dan terhiris kalbu.....maaf yea..aku khilaf..insan biasa okehh!!


Dan..nahh!  amik la..duit raya..jgn main2..doploh hengget nie..jgn byk bunyik..sbb korg dah besau aku bagi RM20..korg x leh pegang wit byk2..kang nak beli Coach keretapi handbag la..nak beli Gucci la..nak beli  bling2 la..ni dah kira bertuah..kalau budak2...aku bagi dua hengget jer..sbb budak2 pon xleh pegang duit byk2..kang nak beli top up hp la..nak beli den dang la..tora la.. hehehhehe...

Sebenarmya..$$$ sudah abis..
Baru bayar fees utk final sem..Insyaallah kalau xde pape akan grad next year..bayor insurans & road tax kete...
Incoming..BW budak2 sudah surut perlu di top up..insurans kete abah expired September..which is lepas raya..aaarrghhh...dan lain2 perbelanjaan yg boleh membuatkan para akauntan menangis teresak2 sambil menghentak2 kaki dan seterusnya melemparkan calculator bila melihat figure2 yg terlibat...


P/S: Ku gagahkan juga diri utk buat persiapan raya..memberi senyum manis demi insan2 tersayang..walaupun sebenarnya aku rasa..sengal..bosan..dan...uurrgghhhh...malas...pasrah dan redha..whatever la..


2 comments:

  1. hehe..

    wahh comel lah kad raya tuh..kite suka kite suka!!

    part wet raya tu plg tak boleh blah :D

    ReplyDelete
  2. yeay, dapt duet rya...tQ mama betty...ekeke....
    x pe, x de duit nnt soh rozy g cri keja...hik3x..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers