Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Monday, 3 June 2013

Stok buku baru ;)

As Salam..

Isnin lepas..dengan semangatnya pi shopping buku...arr...bahana nak perabih kupon ler nih...apa lagi..beli! beli!! beli!! keheheheh...
This time...aku fokus pada novel Melayu...aku ada sebeban buku novel English yg masih gigih ku peram sampai la ni..ye le..shopping kat Big Bad Wolf tu..dah 1k lebih abis kat situ jek..tukar angin plak ler..Aku pon x tau la bila nak abis..ni kang ujung thn ada lagi  BBW tu lagi...acaner tu?? Nak tgk apa yg diborong kat BBW...click sini..

Ni antara yg dibeli...jgn tanya la saper novelist yg tgh hot..apa best seller...apa yg latest...x tau la..cuma yg selalu dibual2kan..tentunya novel Melur Jelita iaitu I LOVE YOU STUPID....itu x beli lg...kirim kar kawan..beli online...tp sambungan dia dah beli..My Precious Iris..hhhmmm...beli!! beli!! beli!! 


Ouhh..terselit satu buku fav...beli biografi Dr M...takde salahnya membaca..x kisahla siapa pon dia dimasa silamnya...ouhh...aku sangat suka autobiografi okeh!!.

Arr...ini mamat QC aku..sampai tertido2 masa selongkar buku...boleh gituh?? ehehhehe

P/S: Will write a review for each book later..jgn tanya bila...byk lagi buku tgh queue utk dibaca..ouhh...bz nya mata aku...hehhehe


1 comment:

  1. assalamualaikum,

    salam ukhuwah dari bunda...

    ni kalu dapat kat anak bunda ni mesti suke sgt dia...kat bilik dia dah berlambak buku novel...anak bunda sorang ni memang ulat buku..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers