Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 14 June 2013

Balik kg BB lagi!!

As salam...
Haiii....bila hapdet takde mende lain..semua hapdet pasal balik kg kat Bukit Beruntung...arrr..beruntonglaaa..... kehehheheheh...
Bertimpa2 dugaan kawan yg seorang ni terima..lepas satu satu...jadi that weekend kami turun la ke BB..niat baik tau..nak melawat kawan yang baru menerima ujian ni..dia pon bukan sihat sangat...sajer menziarah...
Ini bukan membuang2 masa x tentu hala tau...and yes of kos..time keje kita keje..nak jaga periuk nasik...time main kita main la..hoyeah sana hoyeah sana lepaskan tension...buat apa yg kita suka dengan org yg kita suka...sebagai org yg dah matang pemikiran dan telah pun berkerja bertahun lama..tentunya kita boleh tau mengurus masa dan menyusun jadual kerja masing2...kan...otherwise kita takkan sampai ke tahap yg kita ada sekarang kalau pengurusan masa tu kucar kacir... kan...make sense kan...

Kali ini potluck BBQ sajer...takkan nak nyusahkan tuan rumah..dia dah open rumah nya utk kita dah kira bersyukur tau..

Hhmmm..antara bekalan2 BBQ...kebab..marinated lamb...mmg wajib ada...kalau x peminat2 kambeng nangeh!!

Ini sumbangan tuan rumah..marinated chicken omputih style..sedap...tukar2 resepi..xde la asik nak marinate style percik la hape la..

Ini juga air tangan tuan rumah dan bekalan jajan2 cekelat dari kawan yg dtg...manis2...semanis2 frenship yg ada nih...mudah2an berkekalan...skrg kita bawak mknn...tua2 kang kita potluck bawak mknn n bawak cucu sekali..kehehhehe

Hah..sesambil tu...aku bawak sekali baju2 kurung yg aku tak muat...bukan baju buruk hoccay...baju buruk aku buang...baju2 ni elok...tp sbb aku ni dok membesar bagai johan..esp bab lengan...mmg mcm lengan org main ragbi..bencila!! So baju ni ada yg dah x selesa dipakai..ada yg pakai 2 kali jek pon...jadi aku nak pass pada kawan2 yg muat...sbb ni semua attire utk ke ofis dan kenduri..syg nak lepas kat org x kenal...

Dan inilah insan2 yg bertuah itu, terima kasih bella dan acix kurung sbb sudi mengclearkan semua...tgk tu..sengih memanjang dengan tangkapan masing2..kehehehhe..terlebih terkurang...aku minta maaf..yela..kot ada kain nak kene repair zip ke..tercabut butang ke..aku x sempat nak check semua..sbb rushing...ini baru 1/3..ada 2/3 lagi menunggu utk aku buat clearance...ada jugak yg kata..apasal aku x jual online..prelove baju kurung..hhmm...mmg la ada dpt untong sikit...tp xnak la...aku syg baju2 ni..so kalau kot2 depa pakai time jumpa aku mesti aku suka...itu jer...

Ini best..lepaking session...bertukar2 cerita dan bertanya khabar...apa2 problem boleh bawak bincang...apa2 nak plan juga kita bincang...hasut2 n cakap2 blkg takder yer...

P/S: Dear fren...ko x rasa rugi ke hilang semua ni?? Berbaloikah percaturanmu itu??



1 comment:

  1. Thank you everyone for coming and for cheering me up. All of you are like family to me and I wouldn't have it any other way. Thank you for not questioning why I do some of the things I do and thank you for accepting me with my excess baggage, tats and all.. I am the blessed one to have a strong support group. Love all of you. Can't wait for the time we will have potluck with your grandchildren. It will be fun mcm biasa :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers