Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Wednesday, 26 June 2013

Dah sampaiiiii.....

As salam..

Hai..saje nak berkongsi...casing hp yg di order dah sampai..yehaaa...... *happy dance*

Aku order ni....ya...pedulik la org kata macam budak2 la..mcm kanak2 ribena la..pedulik....aku suka....kehehhehe...dan of kos ler..kaler pink tu wajib....

Ini kawan punyer..comel juga...

Eh..eh...interframe lagi si comel pink ni..ihik..ihik..

Yang ni bahagian blkg pulak yg kawan punyer tu..comel la pulak..sbb masa dlm pic..aku x tergoda lansung...dah sampai..comel la rupanya...

Nahh....cuci mata lagi...

 Aku suka nih!!

 Ni pon...arr...apa2 yg kucing2 or animal2 ni mmg aku suka!! homaiii...rambang mata...

 Aaww....cute!!

 This one too..cute banget!!

Haaa...nangis kan tengok...comel2..ni baru tepek pic bbrp jenis jer..nak beli?? Haa..aku beli kat sini...nama kedainya Peek a Boo i see u shope...klik je nama kedai tu..aku dah link kan siap2...harga pon berpatutan...wei..aku xdok amik komisyen ke hape sbb tolong promo tau..cuma aku rasa kalau barang baik..harusla di share2 kan..sharing is caring...kan...

Bukan hp case je..tab punya pon ada..arr..pepandai la korg scroll sendirik ek..

P/S: Perfume hunting diteruskan...
 


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers