Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Wednesday, 17 April 2013

Semi long hair cats for adoption..and it's FREE..lai..lai..

As Salam..

Kawan2...hari ni aku ada berita penting nak share...
These babies looking for adopter...semua sihat2..debab2..comel2..bersih2...
Mummy nya nak relocate ke luar negara dlm hujung Mei atau early June...so dgn berat hati dia terpaksa carik new home utk kucing2nya nih..Ada 3 ekor yang tinggal..sbb sekor aku dah adopt..ngeee.....

 This is BUBU MIAO..umur 6yrs ++...male..neutered

 Another pic of Bubu...hensemkan dia...korg x terpikat ker??

 This is Umi Miao..umur pun 6 yrs++..female...spayed...Umi ni partner kepada si Bubu tu...
Korg perasan tak..muka dia mcm my Rozy Tiger?? kan...kan...

 Pic of Umi lagi...such a pretty girl..

 Ini?? Ini bukan Bokashi ok..no..no..no...
Ini namanya Miao Mee...umurnya 4 yrs++..male...neutered..
Miao Mee ni anak kepada Bubu ngan Umi tu..sibling dia sekor lagi ada..tp aku la yg adopt tu..kihkihkih..

Sebijik mcm Bokashi kan...haa...masa tgk pic ni...nyaris2 kene heart attack kejap...wuwuuwuwu....

P/S: Cantik semua2 kucing2 ni..sbb dijaga elok..semua fully indoor..syg rasanya kalau x dicarikkan adopter..Aku harap dptla korg share entry ni ya..kot2 la ada dikalangan kawan kita yg mencari2 semilong hair utk dibela...ikut hati nak amik sekali si Bubu tu tapi aku dah full capasity..bila dah pindah baru leh adopt lagi jika nak..sbb umah sendiri..insyaallah aku akan korbankan satu bilik utk anak2 bulus...maklumler umah tu kecik...xde tanah nak renovate plak tu...takpela..skrg pon aku ngan Big Boss berdua jer..kalau ada tamu leh tdo bilik bawah..skrg ni umah sewa..xboleh nak over..walaupon hakikatnya dah over nih..terima kasih Big Boss sbb sudi layan karenah dan boleh berkongsi minat...kalau dia x bagi..aku pon x leh nak adopt dan bela byk2 nih...
Sape2 yg berminat bolehla pm Tessy di fbnya...

3 comments:

  1. harap2 bebudak tu jumpa adopter yang bertanggungjawab & penyayang

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. .semua sudah jumpa dgn adopter. ..syukur ya Allah!!

    ReplyDelete
  3. Aiyarkkkkk..manyak comel budak ni semua

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers