Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Tuesday, 23 April 2013

Lagi semi long cat for adoption!! Lai..lai...

As Salam..

Haii....hah..skali lagi...ada 2 ekor kucing ni..kembang2..sihat...looking for adopter..
Aku mmg memang suka kucing bulu2 panjang kembang2 ni..tp x bermakna aku diskiriminasikan dia dgn kucing biasa yg lain...lgpon ini kucing yg difoster oleh kwn2..and now these 2 babies dah ready to be rehome...sangat2 sihat..cantik..gebu..sudah vaccine dan sudah neuter...bagus kan!!

Ok...ini calon yang pertama...namanya Miho...sempena cerita kore yang gumiho tu...ini direscue kemudian difoster...very playful...

Ni pic terbaru Miho..Miho dah gemok!! sihat betul budak nie...

Dan ya...Miho suka tdo terkangkang2 mcm nih...aiyooo...ini anak dara byk sexy la...

Ini juga Miho..pic bbrp hari lepas...tgk tu..notty kan...kalau umah masih ada ruang...pasti aku dah catnap budak ni tp takpelah...aku bukan hoarder..bila nak membela ..kene tgk kadar kemampuan..mampu tak nak bg mkn..jaga kebajikan dan beri perhatian..kita bela benda hidup weii...ini semua kene amik kira...
Kalau berminat..silalah contact fosterernya, abg epok2 di fb beliau..klik sini utk link..


Ok..ini candidate yg kedua...takde nama..tapi kita panggil kucing L..kenapa L..ehh...suka hati la...kehehhehe...bukan...kucing ni kucing yg ke 12 difoster dan nak direhome...so L ialah huruf yg ke-12..paham?? hehehhe...
Kucing L ni mood baik...x susah nak foster dia..redup je mata...cantik budak nie... dia suka org syg2 dia..insyaallah ok dgn budak2..bukan spesis ganas ni..ini jenis yg lemah lembut...

Kucing L ni pon jenis bulu lebat panjang juga..ada yg berminat..ha...itu description ada..sila lah calling2 utk more info ok...

P/S:Mudah2an ada yg berkenan..mohon di share entry ni..supaya lebih tinggi potensi mereka nak jumpa dgn potential adopter..kan..
Dan oh yea meowwmania..aku memahami penderitaanmu..nanti aku buang ek nombor utk ruangan komen tu...bukan apa..sbb sblm ni ada org hantar message spam la..jenuh delete...kehehehhehe

2 comments:

  1. They're so adorable! Sume dah diadopt ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya MaiChan...Miho dah dpt adopter..kucing L dah ada potential adopter tp masih dipertimbangkan lagi... :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers