Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Monday, 3 October 2011

Design cake yg ko xkan lupa sampai mati!!

As Salam..

Hhmm..nape kluar topic cake ni?? Sbb aku sudah mengidam sama cake..Pdah..oh pdah di Nilai..cik Zetty di JB dan tak lupa my cuzzie..Frena di S'pore...dengarlah luahan hatiku ini....mau cake!! mau cake!! ihik ihik..

Dalam aku surf carik idea cake..aku jumpa la design2 yg ala2 horror, disgusting lagi bizarre ni..naik kembang tekak weh...

 Cake topper utk wedding cake skrg pelik2 eh..kalau dulu..topper pengantin sopan berdiri sebelah2..skrg ni ada yg 18SG..18SX pon ada..ni topper pengantin mabuk..apa ke jadah nie?? aduyaiii...

 Yg ni lg la..sampai nak tembak menembak,,ini mesti divorce cake..skrg ni bukan kawin je org raikan..bercerai pon raikan gak..ber kek bagai...kalau ini wedding cake..mesti depa amik theme ala2 Mr. and Mrs.Smith..kan...

 Haa...yg ni mmg confirm divorce cake..kan..kan..

 Ni cake utk promo dental health kot?? xpon promosi kedai gigi palsu yg baru buat official launch..

 Ni mmg cake sja nak kasi naik darah..buleh ejek2..dah ler org tu kene diabetes..lg ko nak bagi kek manis2..

 Brain cuppies..gross!! sape yg brainless? the baker or the customer who ordered these? tp kalau utk theme halloween mmg sesuai..mana depa dpt brain mould tu yea?

 Ini cake utk org ada foot gangrene atau ada sakit gout nie...sbb kaki bengkak..ahahhaha

 Org giler je order cake nih..

 Ini mole cake? tak comel..kalau order utk birthday party..sampai mati org ingat cake ko yg ni..sbb lain dari yg lain..boleh sampai termimpi2..

 Kalau aku dpt cake gini..haishh..u wish me death ke?? sampai ati..

 Ni lg aku takmo..giler ape..dah abis ke segala motif/design..binatang ni jugak ko pilih..dah ler tikus tu gigi jongang..ahahhaha


Owhh..ini bukan cake design Great Canyon..ini kek anganku musnah..kek bantat!! ahahha..

P/S: Kerinduan pada cake semakin memuncak!! Ppfftt!!


1 comment:

  1. arghhh trus tak selera nak makan kek huhuu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers