Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 7 October 2011

Weekend ni sila gerak ke Rumah Api Ampang & Cutie Pet Fun Fair 1Utama..wajib hadir!!

As Salam...

Pssttt...psstt..Rozy ada benda nak bagi tau..baekkkk punyerr... tempat utk shopping..beli benda cute2...makan2 chocolate and cuppies...ada baju2 cun..buku2 pon adoo..mau tau??

Ni haa..ada JUMBLE SALE...yea..S.A.L.E!!!  Mama ckp ni KTAJ yg organize..dekat Rumah Api..kat Ampang... datangla reramai..alang kalau korang pi Ampang Park ke..Ampang Point ke..singgah2 la..bawak duit banyak2 tau..sbb nak kumpul fund utk kawan2 Rozy yg bersepah merayau2 kat luar tu...kesian depa..x semua berpeluang utk rasa hidup bertuan...at least kalau ada fund ada benda yg boleh diusahakan utk depa tuh..utk snip ke hape..beli mknn ke..pls donate tau..tolong kawan2 Rozy tu..TQ..

Hhmmm..KTAJ dah launch dan..official T-shirt...besti beli tau..sbb ada 100pcs aje..bukan mahal pon..cuma RM30 ..ala..Rozy tau..korang beli benda2 lain lg mahal..kan..kan..beli tau!! 
Hanya insan2 terpilih je yg akan dapat..saiz pon byk..dari S sampal XXL..kesian mama..dia sedih dah sbb mama kata dia x muat XXL tu..mama kata kalau mama paksa pakai gak nanti mcm nangka busuk..ketat!! ohh..horrornya!! GB KTAJ..sila la buat special size utk mama saya nih..dengarla rayuan Rozy nih..plss...pls..pretty pls with cherry on top..ngeee

Yg ni..sticker kete..haa..mama kata dia mmg aim yg nih..nak tampal kat Bebe (kete mama) and Bobo (kete Big Boss)..comelkan..tapiiiiiiii...kalau ada kaler PINK mesti lagi cun <--- ini kata2 mama yea..bukan Rozy..mama kan sawan gila pink..sume nak pink..pening Rozy..haishh..sticker ni 6 hengget jer..borong byk2 ok..passing2 kat kwn2 pakat2 tampal kat kete masing2..tunjukkan pada si non animal lover yg mulut2 jahat lagi hancai tu yg KTAJ mmg serius dgn kerja2 yg diaorg buat..tunjukkan yg KTAJ ni kuat walaupon base dia online..hakikatnya followers KTAJ serata M'sia okehh!! ko adoo?? hahhaha..

Yg ni aje pink..so definitely mama akan grab jugak nie..mama..sila bawak2 mengucap masa beli ni yea..Rozy tau mmg giler pink..hehehhe..
Ada 2 saiz..kecik RM4 besau RM5..bubuh kat beg skola, beg lappy comel nih..tppp...Rozy takde beg :(

Ni map utk ke Rumah Api kat Ampang tuh..study map ni betul2 yea kwn2..kang sesat plak..landmark paling senang carik Shell and CIMB..opposite jer..nak pi sana boleh naik bas atau LRT...turun kat stesen last skali la..LRT Ampang..

Kalau nak pi Ampang jauh..korang bleh datang kat 1Utama la..barang2 tu pon ada kat sana..hari pun sama..weekend ni..

Eehh..kat sana pon ada quiz/games tau..bleh menang hadiah..skill yg korang perlukan ialah skill meneka2..teka..jgn x teka.. 
Nak soalan bocor?? Bolehh..berapakah berat Moshi?? sape Moshi..kene la pi sana tgk sendiri..adakah itu nama kuih? nama kucing?? nama volunteer? atau nama Jepun sesat kat Msia?? ntah...heehhehe...

P/S: Jumpa disana ya..MB & Big Boss duty hari Sabtu..jumpa disana!!..disana!!.disanaaaaa!!

5 comments:

  1. ehehe..wajib hadir tu..;)
    Kakak tak dapat hadir..balik kampung..

    ReplyDelete
  2. Insya Allah, gi kat 1 Utama. Ampang tu, rasanya macam tak reti jer jln...

    ReplyDelete
  3. wahhhh best mcm ni...tang sticker tu yg berkenan di hati..:) insyallah akan kesana juga :)

    ReplyDelete
  4. uwaaa cedih tak dpt datang sob..sob *sambil kesat hingus kat mama Rozy

    ReplyDelete
  5. tatak..wajib hadir utk yg xde keje weekend nie..tatak sila sahut panggilan ibu ya..hehhe

    kak kim..pegi mana2 pon bleh..janji sampai!!

    ery...ko nak p yg mana?? aku p mmg aim sticker tu..kalau p ampang tegur2la MB ni..camno nak kenal..kita yg paling besau kat sana nanti...ahhaha

    MM...kesiannya ko..xpe..kesat jgn x kesat..ekor rozy tu merangkap tisu gak..ngeee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers