Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Tuesday, 18 February 2014

Geli seh!

As Salam...

Zaman sekarang ni, budak2 sekolah seriously dah x rupa mcm budak2...mana yg kurang ajar, mana yg besar kepala, almaklum..dah biasa senang...x pernah idup susah..kalau tgk kat fb tu...mana yg panggil mak babi la..mana yg nak rogol cikgu la...mcm2 sgt...dah xde rupa budak2...takot plak aku kadang2...

Yg ni plak..dpt kat FB..alahai...aku tgk pon mmg budak2 sgt nih...alahai..nak berkapel..ko punyer pasal la...tp perlu ke nak cium2 tangan cium2 pipi bagai...geli tau tak..dah ler makanan, pakaian, spender ko..top up hp ko pun masih mak abah ko belikan...so silalah jaga perangai ngan adab tu...geli tau tak..geli..geli...

Murahnya harga seekor seorang perempuan, first date baru lelaki tu dah boleh pegang n cium2 ko...alahai...sedih betul...
Yang lelaki tu sah2 la feeling2 dah besar, konon2 dah boleh diharap utk jaga dan melindungi sorg perempuan...ala..yeke...adik2 perempuan ko kat umah, ntah dia jaga ke idak tu...

Sibuk nak berkapel..meh sini nak tgk sikit result exam kat sekolah...banyak A ke banyak C, D, E... ke maintain fail sokmo sbb sibuk bercinta..haihh...ni bukan masanya dik ooi...belajar dulu...

Pastu jumpa ni plak kat FB...komik sedih namanya..mmg sedih betul...haaa...pengajaran betul...mmg kisah benar...mana yg buang anak..buang...tinggal sana sini..mana yg berani dan berduit sikit, gigih la pi gugurkan kandungan...bagus komik ni..ada pengajarannya...




Sedih kan...yg last pic ni mmg pic betul yg di lukis semula maybe...kalau x silap di hospital di Singapura...sbb aku pernah terbaca article pasal anak2 pasangan Islam yang digugurkan...so pihak hospital yg uruskan pengebumian janin2 tu.. aku rasa bukan kat Spore aje..kat mana2 jer ada berlaku pengguguran ni.,..cuma berlaku secara sah atau haram (sembunyik2) jer...


P/S: Ni baru2 ni ada yg ugut nak rogol cikgu plak...padahal baru darjah 3...ntah2 sunat pon belum...apa nak jadi???


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers