Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Wednesday, 20 November 2013

Kes Raba kat Aeon Big Bandar Tun Hussien Onn

As Salam..

Sabtu lepas...pi Aeon Big..kunun2 nak bikin Gaeran Bbang...(Korean egg bread yg telah menjadi kegilaanku baru2 nih :p)...so nak beli barang la nih...

So balik tu...nak pi parking..tgk org ramai2 berkumpul...pastu ada adegan pukul memukul..dan ada sorg mamat baju hitam ni dan tertunduk2 tersujud2 kene pukul, sebak dsb... Ehhh....takutnya...public ni kot... terjenguk2 la kami ni ha...nak ler tau apasal kene pukul...mula2 aku bajet org samun handbag ke hape...

Kami pon tanya2 la... (very the kepochi), pastu ada satu mamat ni bgtau bini dia kene raba..hah...raba!! Aku ingat raba main grab2 punggung ke..rupanya..dia pi seluk tangan dlm baju bini org ni time dia tgh try baju kat fitting room....arrr...takotnya!

Kat luar Aeon Big tu ada la mcm khemah2 org siam bukak booth jual baju2 dr siam...kat situ disediakan fitting room dan disyakki yg meraba ni pon pekerja kat situ jugak...mmg budak muda pon yg kene bantai tu.. Masa kejadian raba tu..dikatakan si wife tu diam..tatau la dia beli ke idak baju tuh...tp dah sampai umah baru dia bgtau laki dia...hhmmm....apa lagi...laki dia start kete balik la pi carik mamat raba ni..haaa....merasalah kau penangan terajangan dr sang suami...


si baju hijau tu sape ntah kata laki aku..mata2 polis ke..polis x pakai uniform ka...gitu2la...dia yg gari si mamat raba ni n call police..kalau dia x bubuh budak tu celah kangkang dia...mmg aktiviti bantai2 ni x selesai..yela...org geram n marah...siang2 ko buat keje meraba..dah la dtg sini nak carik duit..meniaga..kerja tp buat taik kan...kesian jugak kat org yg x de kene mengena yg meniaga kat situ..mesti org takut nak beli baju kat situ lagi...


Yg arrow kuning tu suami mangsa...silap org ko nak main2 ya...dia siap dah bukak tali pinggang dah wei..tatau sbb geram rasa nak libas si gatal yg meraba ni atau sbb senak lepas pukul org...

Masa kejadian tu..nasib baik ada staff Aeon Big yg cuba leraikan...yela..kalau apa2 jadi kat mat raba tuh..kot mati ke hape...haaa...tak pasal2 dah kes lain pulak kan...Marah marah jugak..tp kita kan ada undang2...yg aku perasan..kalau kes mcm ni atau kes ragut yg berjaya org awam tangkap..mmg polis kasi can public chaples dulu org jahat ni..yela...sbb geram..kan...aku paham tu....kali ni tertangkap..ntah  berapa byk pompuan ko dah raba ek sblm nie...bedebah betul..

P/S: Padan muka..


2 comments:

  1. Eee... tatutt... sebbek aku tak penah singgah ke situ... selalu trus menonong je masuk dalam :P

    ReplyDelete
  2. Yg bju pink tu sape rmai2 tu?hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers