Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Tuesday, 19 November 2013

Henpong Canggey Acixkurung...

As Salam...

Hai...hari ni nak mewarwarkan satu berita gumbira...acixkurung kesayangan jolians dah ada henpon canggey uolls....gumbira kan...heyy...ini betul2...bukan cobaannnn.......percayalahhh...

Alkisahnya acixkurung ie ms tose rose kami ni, payah na nak angkat telpon kalau di call..sms hari ni...minggu depan jawabnya dia reply...tak reply satu hal..ko hantar message boleh bounce back plak sbb inbox penuh..hangen kan...pernahla sampai satu masa tu kami2 ni mcm nak curik je hp dia tu buang ke laut....cubaaan memaksa beli henpon baru....x menjadi..misi gagal!!

Nak sampaikan maklumat terkini lagi sensasi pon payah...mujur ada PA x berbayar dia si syapikah tu...so hari2 la kami zikir kat tinge dia suh beli henpon canggey sikit..ie henpon yg ada tambahan kemudahan lain selain call dan sms...yela..henpon x canggey mana ada whatsapp semua kan...mcm aku la..dulu pakai henpon bangang2 jer..hahaha...

So setiap kali ada apa2...aku n cah la selalunya gigih menelpon awek ni bila ada apa2 event ke...makan2 ke hape...haaa...wajibla bercinta kan....lepas aku cah...lepas cah aku...mari kita tgk sape yg dpttt.....tp sbb kami syg acixkurung...tamo dia tertinggal dlm apa2 mkn2 or hang out session...kami gagahkan jua...hikhik

Nahhh..hari yg ditunggu2 pon tiba...tiba acix kurung telah meng whatsapp aku..haa...buntang mata kejap...yeay!!! acixkurung online! * ok cah...sila sujud syukur sekarang...awal tahun kita zikir..ujung tahun dia beli dah..hakhak*


En bert sedang mengcomparekan henpon canggey sony experia z1 dgn hp samsung s4 nye...haaaa...sila simpan s4 anda..kalah mati weiii!! 26 megapixels..ko hado?? hahahha...

Gaya ....mutu...keunggulan.....

"Tengokla hp canggey ai yg baru ni..nipis kan..kan..kan..." keheheheh

P/S: yeayyy...senang nak berhubung dgn acixkurung pas ni...walau dia x reply sms ke hape..at least kita tau bila dia online..dan dia dah read message tu...so message sampailah kan...hekhek *matilah kene backhand dgn acixkurung pas nih*


1 comment:

  1. Wakakakakakak!! mmg sujud syukur aku dek non!!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers