Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Monday, 21 May 2012

Tolongla buatkan CPR!!

As Salam..

 Slluurrpp...sluurrpp...sluurrpp...
Udah2 ler minum air, perut ko dah buncit tu...meh tdo ngan abg Uyung meh, baby kenit mcm Mada ni kene tdo pas mkn tgh hari..
 Okeyy!!

 Krrooiihh..krooihh.....kroohh... Krrooiihh..krooihh.....kroohh...

SELEPAS  4 jam..... 


 Kak Nyunyu!! Kak Nyunyu pandai buat CPR tak??!! tgkla abg Uyung nie, dari td x bangun2...ni dah koma ke hape..tgkla cepat..Mada takut nie..tendang2 pipi dia, kunyah2 tinge dia, tarik2 micai dia..x bangun2 jugak..
Eh..ye ke?!

 Hah!! Yeke Mada...Ni kak Nyunyu gigit2 ekor dia pon tak bangun nie..biar betul..
Kan..Kan..Mada dah ckp..dia tak bangun2..Camner?? Camner?? Buat la CPR kat dia!!

Apa la yg korg panik..nak berCPR bagai...pakcik Boo Yong tu mmg style tdo mati la..bom meletup sblh tinge dia pon mana dia nak bangun..dia bangun kalau korg goncang bekas kibbles jek..Samalah dgn yg tgh tdo kat bontot aku ni ha...spesis tdo mati!!
 

P/S: Anak2 aku mmg kaki tdo..sama mcm mama n Big Boss dia jugak...hohohohho...bukan apa...hobi masa lapang...ngeee...


2 comments:

  1. ahahahahhahahahah...

    comey je budak kecit tu minum air, smpai terjengket2 :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers