Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Tuesday, 8 May 2012

Booth Scratch di Mydin USJ + Cherating weekend gateaway

As Salam..

Weekend lepas... Scratch bukak booth lagi..join dgn catshow KKM kat Mydin USJ..
Best betul..tp aku xdpt join.. Big Boss ada family day kat Cherating..hishh...

Tgk crowd kat sana..ramai kan..rugi..rugi..

Disseminate information to create awareness among the public especially the youngsters..

Antara kucing utk adoption..awww...cute giler..org yg pegang dia pon cute kn..berkenan??? berkenan kat kucing atau org pegang kucing..ala..aku leh tolong arrange kan... hohohohho... *matila kene libasan berapi ngan fara pas ni*

Antara artis yg dtg singgah di booth... Azza Elite =)

Untung kucing tu dipeluk dek Azza..elok plak dia posing pandang kamera..ko ado? muahahahhahaha...

Kucing yg berjaya mendapat family baru..
ehem..ehem..nak adopt bukan leh main amik je mana2 org..kita proses dulu tau calon2 adopter ni dulu..bukan nak jadi fussy..tp kalau bleh xnak kucing yg diadopt dibuang semula ke tepi jalan..kesimpulannya....mereka yg berjaya meng adopt..dia adalah calon yg layak dan sesuai..

Berjaya mendapat adopter jugak.. 

Haa..2 kucing jadi-jadian kat blkg tu not for adoption yea..itu gadis2 litar Meoww hak milik Scratch..hohoho

Abih cerita booth Scratch..ni ha..cerita Cherating pulak...tu haa..nengok Big Boss..dok tepi jadik referee volley ball ler kot...

Ehhehehehehe...xleh blah betul gambar nie..semua mcm kanak2 spastik riang ria ribena berries..hohohoho...
bila aku tgk mamat paling ujung skali tu, yg berseluar merah berambut sarang tebuan..aku teringat kat Johan raja lawak ngan hafiz awan nano...hukhukhuk..
Depa2 ni budak praktikal yg buat LI kat TPM...masa mlm BBQ, depa duty jadi mat kipas ayam, ikan etc.

Acara pantai sudah..sukaneka sudah..BBQ sudah..karaoke sudah...masa utk balik..sudah rindu2 ngan budak kat umah...singgah beli kopok dulu...hambekk..kopok lekor basah..kopok leko goreng..kopok segera 1 guni bawak balik, last but not least..my fav..sata..masa sampai mmg tinggal last 7 cucuk..ada satu family tu beli 3 cucuk..kami rembat abis 4 cucuk..hehehhehe..satu cucuk ada dlm 7 ketul sata..hhmm..x sempat nak bagi2 org..kami bedal semua laki bini..hahahahha..yela..sata ni mkn mcm tu aje pon sedap kan..dah tu..bedal lagi kopok leko goreng 6 hengget...sumpah mkn mcm piranha!!

P/S: Mana aku nak carik sata sedap kat KL nih...
Pic kredit to bangboyot, khai & pakcik google


3 comments:

  1. sonoknya dapat pi bercuti

    ReplyDelete
  2. haipppppp, den bru pasan entry ni tawwwww

    ReplyDelete
  3. haipppppp, den bru pasan entry ni tawwwww

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers