Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 4 May 2012

Rombongan PD geng Mak Jemah Part 2

As Salam...
X tau ape hal..separuh dari entry Mak Jemah turun PD smlm missing...mencik!! dah le line internet ala2 siput vavi...ya tuhannnn...
Nah..ni sambungannya..part 2 gitu..ko ingat cerita hantu je ada sequel ker..huhuhuhuhu...

 Hhmm..ini bukan gambar pelarian atau mangsa dera ya..ini gambar org kekenyangan sbb bekpes memasing nasik lemak 2 bungkus..hohohohoo..

 Selepas tdo sekejap, netting dah siap..geng2 lain dah bangun..kami pon packing2 la nak balik...cantik rumah ni kan..aku berkenan sungguh..luas pon luas..bahagian dalam pun cantik..tiles jenis kualiti..kat KL mmg x dpt saiz mcm ini dgn harga yg Farah beli ni..hohohhoho..

 Sebelum tu..sempat bg makan budak nie..si gegirl ni dah merangkap anak angkat Fara..rasanya dia ni ada owner..sbb mlm2 dia dok dlm compound umah tp bila siang merayau2..pastu dia nih underweight..mmg kesian sgt..jinak plak tu...strays pon ada yg lg sihat dari dia tau..
Rezeki dia murah hari nie..berbowl2 di dpt mknn ngan jajan..masa dia dok cium2 kaki tu sempat ler aku pesan soh jaga umah fara ngan jgn usik kucing2 fara, esp si Bobo yg kaki merayap tu..yela..dah fara yg bg mkn dia slalu kan..

 Dah selesai semua..bergerak la kami pi isi perot..sesambil tu ada la meeting sikit utk upcoming event..ni haa..3 layer tea idaman ramai..minum sesambil membincangkan isu2 dalaman..bukan sennag nak kumpul reramai gini..kehehhehehe..

 Ehem..ehem..sapekah ini...haaa...ini la...acik kurung...keje nya kurung kucing..bukan sbb dera..dia fobia kalau kucing hilang/terlepas keluar...ayat peberet di.."Tutup pintuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......" Masa dia pekik tu..satu PD mengalami gegaran berskala kecil..ahahahahhahaha...

 Okeh..kurang pasti mengapa nama menunya sebegini..ikannya mabok? atau lepas makan bleh jadik mabok? atau tukang masknya sedang mengalami mabok laut? uurrgghhh...x pasti..x pasti...

 haa...yg ini mabok eskrem namanya..baru je sampai..sempat tahan pakcik jual eskrem...kalau mknn..cekap betul mata geng2 Mak Jemah ni...hohoho.. Selesi mkn eskrem..kami pon main celop2 kaki..di gigi air..kehehehehhe...

Kenangan yg sgt best..tuan rumah dah bagi green light..kawan2 lain jugak dah berbunyi mesti repeat lagik..so cik fara..nantikan kunjungan kami lagik yekk..mmg edisi khas mandi manda laut..ko siap je la...hohohohooho...

P/S: Hoiii...bila nak pegi?? sila pilih tarikh sebelum bulan pose yek!!

3 comments:

  1. HOi!! Nnt set masa lagi!! Dan pastikan kali ini Ashley datang hocay!! Dan juga Achikvoodoo

    ReplyDelete
  2. bole jersss.....pilih tarikh cepat!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers