Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 18 November 2011

Update pasal Emau lagi!!

As Salam..

Haii..masih ingat dengan Fei Mau aka Emau?? Alaa....Fei Mau budak baik berekor kontot?? x ingat?? kat belah kiri blog ni ada tab Fei Mau..leh baca kat situ..

Emau ni dah diserahkan pd mummy baru..a few days ago..mummy nye tu upload gambar terbaru Emau..terubat rindu kat budak baik nie..
As ussual..'komplen' mummynya..Emau tersangat manja....hehhehehhhee..what to do..its in the genes!! Siblings dia kat sini pon sama..manja tahap gaban....sape lg..kalau bukan Bokashi ngan Lulu...geram aku nak kunyah2 jek..

 Panahan mata Emau...tergoda..tergoda..dengan idung besar, mulut mungil ngan micai sekerat dia tu...adehh...tergoda..terpana okehh!!

 Emau selesa dan serasi di tempat baru..siap tdo tunjuk2 ketiak lagi..ko ado???

 Mendominasi lappy mummy...udah2 ler bergossip...hahahhaha

Semoga Emau sihat2 selalu..membesar cpt..jd kucing yg baik dan bijak yea..
Tq mummy Ayen..sbb jaga Emau dgn sempurna..x salah pilihan mamabetty memilih Ain dikalangan  mereka2 yg berminat nak adopt Emau dulu..bravo!!

Oh yea..smlm Emau dihantar utk gi zass ball2nya..sat2 ni mummy nye sms..baru pas fetch Emau...alhamdulillah..semua berjalan lancar...berat dah naik..3.5kg...syukur2..sihat dia...
hhhmmm..Emau dah masuk alam dewasa skrg...

Gambar diciplak dari FB Milin..hikhikhik

Skrg nie..bz sangat...walaupun serabut kepala lutut otak..tetap bersyukur..segala kekeliruan statistik dah dapat dibereskan siang td...harap2 lepas ni leh continue goreng writting dgn aman dan jayanya...

Kawan2..kalau aku agak slow..senyap dan menyendiri..harap faham yea..aku sedang bertarung ngan keje2 akhir aku skrg nie..Kalau korg call hp x angkat..rajin2 ler sms..hp aku slalu jer sepah2 kat umah..harap maaf...FB pon boleh..sbb most of the time aku ada depan lappy..
Ya Allah..permudahkanlah urusan hambamu ini..Amin...Amin...

P/S: ada byk gambar2 n citer yg aku nak kongsi..tp sbb banyak keje..terpaksa pending dulu..nanti ada masa aku upload yer..pedulik la kalau dah lama pon..suka hati arr...hahahahhah........


2 comments:

  1. Keep talking, keep writting ok... Wah, seronok tengok budak emau skrg happy ending

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah emau dah selamat di zass hikhik...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers