Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Tuesday, 1 November 2011

Tak tau mana nak hantar jahit baju..aku ada port utk tailor..baik punyerr!!

As Salam..

Kawan2..cuba korang tgk ni..harga2 menarik kan..takdela cekik leher sangat..almaklumla KL ni sume mahal.. nak jahit baju pon dah mahal...mana ko nak dpt jahit baju kurung biasa RM30 dalam KL?? kan..kan..nak carik upah baju Melayu RM65 ?? lg la x jumpa....jgn ckp ngan compare la area kampung2..itu dah lain kira..itu luar bandar...

Baju Kurung asli/ Biasa = RM 30
Baju Kurung Moden = Rm38
Baju kurung pesak gantung = RM 35
Baju Kebaya Moden= RM 43
Baju Melayu Cekak Musang = RM 65

Gambar hiasan..nak tempah utk satu family pon boleh..pakai sedondon..cun kan..

Haa...kalau nak hantar baju ke sini..bleh la calling2 Puan Noor :- 019-2577766, dia ni base di Bandar Sg Long..so area2 Balakong..BTHO..dan area berdekatan senang la kalo nak antar baju...

ko nak hantar kain ngan baju contoh ke rumah dia ke..nak arrange pick up point ke hape..contact la terus yea...

P/S: Sharing is caring..benda bagus..port baik...mesti mau share maa... 


4 comments:

  1. mabeles!!! tit..tit.. tit... simpan nombor..

    ReplyDelete
  2. aiyoh! jauh nau dari umah... huhu

    ReplyDelete
  3. Aisehmmannnn.. jauh lak. Tapi thanks for sharing. Manalah tau kut2 raya-raya terdesak.. bleh merempit kesana

    ReplyDelete
  4. ecah: simpan jgn x simpan..kita keje gomen..byk pakai baju kurung..kan...

    mrs azmi..hang dok mana??

    ida @suara kalbu: sebelum raya hantar byk2..leh cover duit minyak..kan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers