Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 4 November 2011

Balik kg..Chapter 3..dan Owen..

As Salam..

Raya haji dah dekat..hhmm..busy la..tak sempat nak pikir apa..
Big Boss ajak balik kampung plak..haishh..aku dah ler tgh in the dark nih..rolling deep in my so called draft for chapter 3...kalau nak balik gak..terpaksa la ikut..akan ku angkut segala 'keje2 skolah' aku nih..dan jgn harap aku nak lepak2 silang kaki depan TV..bergurau senda & beramah mesra di pangkin...apatah lagi berdondang dendang dgn sudip dan periuk didapur..xdok masa....aku busy lah!! lain la kalau ada sape2 nak tolong tulis 'keje skolah' aku nih...ko ade??

 ohhh....jgn terkejut yea..kalau tgh wat keje mmg aku rupa ini..hehheheheh...takut tak?? takut takkkk???

Aktiviti peberet ialah tdo...dah bbrp hari tdo x lena..dlm tdo pon mimpi si lappy merahku memanggil2..SPSS dan data2 melambai2 sexy..apa kes?? kecik hati bantal busuk..sbb aku selalu menduakan dia ngan lappy...selimut plak dah lama x bertegur sapa dgn aku...hahahhaha..

Bila tgk anak2 bulus tdo..wah...wah...boleh meleleh air liur..giler jeles...dpt plak si Bokashi tdo sampai mengangkang2...hhmmm..tp xpela..bersusah2 dahulu..apapun mudah2an dipermudahkan urusan...

Dlm sibuk2 ni..hati2 yg tersayang juga harus ku jaga..kalau Big Boss kata balik kampung..menonong aku ikut je la..takkan nak derhaka plak...mak mertua aku pon suka kalau anak2 dia join dia balik kampung..sbb nampak gaya cucu2 x balik...whatever la..takmau dicop menantu derhaka juga..derhaka sana..derhaka sini...kang x cium bau syurga youuuu..takmo ler gitu...huhuhuhu...

Btw..lama x upload gambar2 anak2 bulus kan..ada gak yg tanya..

Bokashi mana?? 
Mak aji Betty sihat?? 
Rozy Tiger dah gemuk ke belum??

Terima kasih kpd yg bertanya..byk snap gambar depa..tp tak berkesempatan nak upload lg..Betty pon x leh nak update blog sbb mama dia pakai lappy most of the time..

Sebelum lupa..minta kawan2 doakan sikecil ni..dia menderita..mcm2 sakitnya..kenapa dia..siapa dia....sila jenguk wall FB Kucing Terbiar Anjing Jalanan (KTAJ)..

Nama budak ni OWEN..segala usaha..dari semudah dan semurah minyak gamat sampai ke ubat2 hebat dari vet dah dibuat..tp masih x mendatangkan hasil..selain virus..kidneynya juga dah rosak..mata sudah infection..Ya Allah..sengsara si comel ini..tp AWAS..jgn ada sape2 yg cadangkan PTS pada Owen..aku cili2..aku robek2 mulut ko nanti..walaupun dia derita...bukan hak kita utk memutuskan sama ada dia perlu hidup atau ditidurkan selamanya..jika dia masih survive ..pasti Allah ada sesuatu yg nak ditunjukkan..kita tak tau..kalau sudah sampai masa..Allah akan ambil dia..itu pasti...doakan Owen kawan2..pls send positive vibes to him..pd human parent si Owen..bertabahla kamu kawan..Insyaallah..


P/S: Gotta call HVC untuk boarding Mak aji Betty esok..sbb Big Boss punye idea nak balik kampung..sila sponsor boarding fees this time..kehkehkeh..


6 comments:

  1. Dah tgk owen semlm.. nnt cah upload video ngan gambar owen..

    ReplyDelete
  2. Kasihan Owen. Cepat sembuh ya.Kamu kena kuat. Ibu doakan yang terbaik buat kamu

    ReplyDelete
  3. salam pekenalan dari mama tatami. cakap pasal Owen, memang terus menitis air mata. only his good health is my prayer. Indeed,setuju dgn apa yang mama betty kata sebab there are so many people love n pray for Owen deary. semoga semuanya selamat. Amin

    ReplyDelete
  4. cah: aku dah tgk dah..Owen mmg kuat...ya tuhan..kekalkan kesihatan dia..amin..

    ida: terima kasih kerana mendoakan owen..sama2 la kita..

    mama tatami:mudah2an dgn doa yg berterusan utk Owen..kesihatannya akan bertambah baik..bukan senang human parentsnya menanggung semua nih..

    ReplyDelete
  5. sedih baca pasal Owen ni..dulu penah jumpa dia..:(

    ReplyDelete
  6. High ranking provides you essentially the most qualified traffic.
    This is essential because search engines like yahoo often take into account the
    prominence of keywords when evaluating a website.

    Here's one shortcut, browse using site:domain.

    My page; http://proimblogger.com/instant-article-wizard-review/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers