Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Thursday, 25 July 2013

Penangan Looneytunes

As Salam...
Hari ni hari audit...hhmm...depa x panggil2 lagi...so hapdet dulu la...kalau nak ikut nervous..mmg nervous tp apa boleh buat kan...doa jer la terlepas dari di audit..kehehehheh

Smlm...kitaorg telah diracun beramai untuk pi makan aiskrim Looneytunes..dpt pulak yg teringin si mak buyung...nasib baik ada outletnya kat Mines..so gigihla kami mengheret2 diri pi sana after work...arrr..alang2 dah sampai sana...berbuka sekali lah....

Dan kebetulannya pula semalam birthday si mak buyung ni...so kasi celebrate la satu round...Happy Birthday Cah..mudah2an selamat 9 bulan..selamat melahirkan anak yg sihat..

Arr..ni pic berbuka..berbuka 4 org..4 org jer..tp mmg meriah..mulut masing2 macam bertih goreng...mana nak suap mkn...mana nak berckp...ni pon kira x cukup korum lagi nih...Makan dengan pantas...sbb agenda utamanya nak mkn eskrem!!! Lepas dah settle tapau mana yg tak abis...berbondong2 dengan perut yg kenyang pi Looneytunes..haaa....terbukak mata sekor2 tgk eskrem yg sgt la mcm2 dan nama pelik2...

Hah..ini dah kenapa...kisahnya...incik ni tak makan durian...akan tetapi dengan penuh berlagak dia nak test makan eskrem durian kat sini..bukan banyak...mintak sampel sesudu kecik tu jer hah...dia bajet eskrem tu mesti rasa eskrem durian biasa2 kan..so dia try la rasa sikit kat ujung lidah...hah ko!! terpana terbangang kejap!! Bwahahahhahah....tgk tu..sampai timbul2 urat kepala dia weh...sikit lagi mcm nak sawan aku tengok....x bleh blah betul...bwahahhahah....
Eskrem kat sini semua pekat2 likat2 rasanya..memandangkan dia nak hampir sawan merasa eskrem durian yg super likat tu..dia pass la kat aku..kami rasa sorg sikit...hhmmm..silap besau ler..ini semua peminat2 durian...so bg kitaorg mmg sedap la eskrem tuh..seolah2nya...durian yg dibuang bijik dan di frozen kan...wajib la sedap uolls.....kan...
 

Ihik ihik...big boss..tenkiu sbb banjer makan...incik durian...tenkiu sbb banjer dessert...mak buyung..happy besday...kalau ramai2 mesti lagi best...
Mula2 ingatkan takde seat tau..rupanya seat depa nih tersorokdi bahagian belakang...lerr....fefeling la..mkn eskrem tepi sungai the mines tu..kehhehehe

Eskrem2 dibelanja incik durian....yg depan sekali dabel scoop tu...errrr....aku punya la...yg bawah tu apa ntah namanya tp ada peppermint ngan choc ribbons...arr...sbb dia pekat..aku seolah2nya mkn pes ubat gigi..tp aku mmg suka mint2 ni so ok la...pastu yg atas tu namanya Good Morning..eskrem perisa oren..serius masam2 mcm breakfast orange tu...Mak yung pon mkn pes ubat gigi mcm aku..incik durian jer mkn eskrem manis2..

P/S: Arrr..nak pegi lagi...serius ni..sape nak ikut..lai...lai...lai...


2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers